S-a deschis patinoarul din Reghin

Veşti bune pentru reghineni la început de an. Administraţia locală a făcut posibilă montarea unui patinoar pentru ca doritorii să poată petrece clipe frumoase pe gheaţă. La fel ca în anii trecuţi, acesta a fost montat în incinta Ştrandului Municipal.

„După cum se vede, a venit şi iarna, mai târziu ce e drept, dar bine că sosit pentru că odată cu ea am putut monta şi patinoarul. Iată că temperaturile cu minus au permis construirea suprafeţei corespunzătoare pentru patinat. Şi anul acesta, Primăria Municipiului Reghin, cu mari eforturi, chiar dacă timpul a fost mai puţin favorabil, a reuşit să închirieze un echipament demontabil pentru activităţile de iarnă” a declarat inginer Călin Albu, administratorul ştrandului municipiului Reghin.

Calin Albu

Patinoarul amplasat în acest an are câteva componente diferite, dar şi suprafaţa pe care se formează gheaţa este mai mare faţă de cel din anii anteriori, cel din prezent având 540 mp. „Este o suprafaţă suficientă pentru cei care vor să vină să patineze. Tarifele rămân neschimbate, preţul biletului de intrare pentru o tură rămânând la nivelul anului trecut şi-anume: 6 lei adulţi, 4 lei copii, iar taxa pentru închirierea patinelor 5 lei” a adăugat Călin Albu. De menţionat faptul că pentru copiii până la cinci ani intrarea este gratuită, însă aceştia vor fi obligatoriu însoţiţi de un adult care le purta de grijă pe patinoar.

Programul zilnic este de la ora 13:30 până la 21:30, dar cu menţiunea că prima tură de patinaj din zi începe la ora 14:00, urmând ca după fiecare tură să fie o pauză de o jumătate de oră destinată curăţării suprafeţei de patinaj. La ora 20:00 începe ultima tură de patinaj.

program patinoar Reghin

Cei care vor să consume băuturi calde, au la dispoziţie un chioşc de unde le pot achiziţiona. Tot în zona patinoarului există şi o terasă şi un vestiar unde publicul doritor poate încălţa patinele.

„Îi aşteptăm pe toţi să ni se alăture, indiferent de vârstă şi să se simtă bine pentru că patinatul în aer liber şi temperaturile scăzute sunt favorabile pentru sănătatea omului” a conchis inginer Călin Albu, administratorul ştrandului municipiului Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*