Bilanţul minivacanţei de Revelion

380 de patrule de poliţie,  peste 270 de intervenții la evenimente, peste 200 de sancțiuni contravenționale, o singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității.

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, poliţiştii din Mureş au acționat zilnic, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Structurile de poliție au intervenit la 275 de evenimente, dintre care cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 71 de infracţiuni, dintre care 11 au fost constatate în flagrant delict.

Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 181 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 72.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate aproape 100 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 23 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii publice – IPJ Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*