Sprijin de la oameni cu suflet pentru Casa Maria 2

Firma de producție publicitară Neon & Sign SRL- Reghin, prin administratorul Johannes Aulitzky și Ovidiu Moroz – director comercial, susținători ai proiectelor sociale în ultimii ani, au adus căldura și în ajunul acestor sărbători de iarnă la Așezământul Social „Casa Maria 2” din Reghin, prin sprijinirea proiectului măreț de schimbare a tâmplăriei existente. Valoarea totală a investițiilor se ridică la suma de 40.000 lei. „Sunt deosebit de recunoscător conducerii Neon&Sign pentru contribuția importantă pe care a adus-o! Cei 25.000 lei direcționați către realizarea visului nostru reprezintă faptul că sunt oameni cu suflet. Le mulțumesc pentru acest dar în numele tuturor celor care beneficiază de acest așezământ” a precizat preotul Dimitrie Gherman, coordonatorul Așezământului Social „Casa Maria 2”.

„Consider că este nevoie ca dincolo de vorbele frumoase să ne exprimăm fraternitatea prin acțiuni menite să-i ajute pe cei din centrele sociale, care au mare nevoie de sprijin și să participăm activ în susținerea oricăror forme și inițiative cu caracter social. Compania Neon & Sign –Reghin continuă tradiția acțiunilor umanitare și prin atitudinea noastră sperăm să aducem căldura și lumina în sufletele celor nevoiași” a afirmat Ovidiu Moroz, de la Neon & Sign.

Proiectul în care s-au implicat cei de la Neon & Sign este unul măreț: înlocuirea tâmplăriei existente, cu geamuri și uși exterioare noi, termopan, care să înlesnească facturile Casei Maria 2, precum și condițiile în care copiii și personalului își desfășoară activitățile zilnice. „Puterea exemplului face ca acestui proiect să i se alăture și alți oameni cu suflet: familia Lazăr Marcel și Lăcrămioara, familia Oprea Florin și Doina, precum și familia Rus Dan Dorul și Rodica, prin sprijinul lor reușind astfel să strângem întreaga sumă necesară pentru acest proiect” a adăugat preotul Dimitrie Gherman. „Mulțumim tuturor pentru marele dar oferit copiilor și îl rugăm pe Dumnezeu să le dăruiască însutit din darurile sale, în primul rând sănătate și bucurii depline!” a conchis coordonatorul Așezământului Social „Casa Maria 2”, pr. Dimitrie Gherman.

De 15 ani, acest așezământ oferă casă și masă pentru un număr de 20 de copii în cadrul serviciului rezidențial și pentru 25 de copii în cadrul centrului de zi. În tot acest timp, au beneficiat de toate serviciile oferite de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, filiala Reghin un număr de peste 200 de copii.

Alexandra COTOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*