Două accidente în Deda la sfârşit de săptămână

Două accidente au avut loc în localitatea Deda la sfârşit de săptămână, dintre care unul soldându-se cu decesul unei persoane. Potrivit unui comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie judeţean Mureş în data de 10 decembrie 2017, la ora 00:13, pe DN15, pe raza localităţii Deda, un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Reghin, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi a intrat într-un cap de pod, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a unui tânăr de 25 de ani, pasager în autoturism.

Un alt accident petrecut tot pe raza localităţii Deda a avut loc în aceeaşi zi, pe fondul consumului de alcool. Un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod. În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,79mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*