„Seară Românească” la Solovăstru

E zi de sărbătoare şi petrecere astăzi în comuna Solovăstru pentru că Primăria şi Consiliul Local organizează o seară românească în cinstea celor mai longevive cupluri din comună. În prim plan vor fi cuplurile care serbează 25 şi 50 de ani de căsnicie.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie pentru cuplurile sărbătorite fără alte costuri, iar cei care au dorit să fie parte la eveniment au achitat o sumă de 50 de lei de persoană.

„Căsnicia este unul dintre cele mai frumoase aspecte ale vieţii, iar dumneavoastră ne acordaţi un exemplu zi de zi despre cum să trăieşti frumos în doi, chiar şi după atât de mulţi ani. În semn de respect pentru toţi aceşti ani petrecuţi împreună, avem deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 6 decembrie 2017, la Căminul Cultural din Solovăstru pentru a petrece împreună o seară românească. Pentru a da un plus de culoare acestei seri friguroase de decembrie, vă aşteptăm să vă alăturaţi nouă purtând cu mândrie frumosul port popular românesc” se arată în invitaţia primarului Tătar Chirilă Ilie.

Cei prezenţi la evenimentul organizat la Căminul Cultural din Solovăstru vor avea parte de muzică live şi multe surprize. Evenimentul va fi prezentat de Larisa Hurdugaci.

24140006_738321973039107_732631873_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*