Implică-te! Donează o carte, o jucărie pentru copiii din centrele de plasament!

O campanie demarată de Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin

Nu fi indiferent! Zâmbetul Copiilor, bucuria adulţilor”

Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin a demarat o campanie caritabilă, care are drept scop sprijinirea copiilor din centrele de Plasament. Un zâmbet adus pe feţele acelor copii, printr-o campanie intitulată „Nu fi indiferent! Zâmbetul Copiilor, bucuria adulţilor”.

Dacă doriţi să vă implicaţi în această campanie, e important de ştiut că aceasta se bazează pe strângerea de dulciuri, jucării şi cărţi. Sunteţi aşteptaţi de luni până vineri, între orele 8.00 – 19.00 la sediul Bibliotecii unde puteţi duce pachetele pe care vreţi să le donaţi. „Am dorit să facem această campanie pentru că este decembrie, luna cadourilor, dar în special pentru că nu am făcut niciodată o astfel de acţiune, deşi am luat parte la multe, aşa că am zis că e rândul nostru să încercăm să facem ceva pentru aceşti copii” a declarat Imola Grama – Vajda, bibliotecar.

Perioada de colectare a început în data de 20 noiembrie şi continuă până în data de 15 decembrie. Totuşi, dacă există interes se poate extinde încă pe câteva zile, dar nu foarte mult pentru că se doreşte ca în zilele dinaintea Crăciunului, lucrurile colectate să fie distribuite copiilor.

Cu siguranţă toţi cei care avem acasă copii, avem lucruri la care putem renunţa pentru o cauză nobilă. Aşadar, haideţi să punem mână de la mână şi să ne implicăm în această campanie iniţiată de Biblioteca Municipiului Reghin, contribuind astfel la un zâmbet pe chipul copiilor în prag de Sărbători.

 

24174449_1783685074997481_6160295578321981802_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*