Minori cercetaţi pentru furturi din maşini

Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizată în data de 26 noiembrie cu privire la un furt dintr-un autoturism. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că trei persoane ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei maşini, care era parcată în faţa unui imobil de pe str. Porumbei din Reghin.

Prins în maşină de proprietar

În fapt, cele trei persoane ar fi fost surprinse de către proprietar, două dintre acestea au reușit să fugă de la fața locului, iar cea de-a treia a fost reţinută până la sosirea poliţiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana reținută la fața locului este un minor, de 11 ani, care a declarat că a fost însoțit de alți doi minori, unul de 8, respectiv de 16 ani. La scurt timp, poliţiştii i-au depistat şi pe ceilalţi doi minori şi i-au condus la sediul Politiei Municipiului Reghin.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei minori ar fi fost implicaţi într-un alt furt din auto, săvârșit la aceeași dată, pe str. Vasile L. Pop, din Reghin, de unde ar fi furat un sistem de navigație în valoare de 500 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*