Junior Sport Mureș, prima revistă de cultură sportivă din județul Mureș

Asociația Junior Sport în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș vor lansa în data de 9 Decembrie 2017 în cadrul Zilei Excelenței Sportului Mureșan prima revistă dedicată exclusiv promovării mișcării sportive din județul Mureș.

Revista, cu un tiraj de 8000 de exemplare, va conține o radiografie a sportului mureșean prezentând materiale despre legendele sportului românesc originare din această zonă a țării, istoria sportului în județul Mureș, performanțele actuale ale sportivilor mureșeni, atât la nivel de seniori, cât și la nivel de juniori.

poza coperta

Începând cu luna ianuarie a anului 2018, Revista Junior Sport – Mureș va fi distribuită, GRATUIT, în școlile din județul Mureș, în cadrul acțiunii ”AZI SUNT PROFU’ TĂU DE SPORT!”. La acțiunea din 2018 sunt invitați să participe mari sportivi mureșeni și reprezentanți ai instituțiilor de profil din județ, care, împreună cu echipa Junior Sport, vor promova și beneficiile educației fizice și sportului în rândul copiilor.

Mesajul campaniei permanente a inițiatorului proiectului este „Trimiteți copiii la sport!” și se dorește să ajungă la cât mai mulți copii din județul Mureș.

D.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*