Liceul Tehnologic „Petru Maior” are un nou director

Liceul Tehnologic „Petru Maior” are un nou director

 Toamna a adus schimbări în conducerea Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin. Postul de director, ocupat interimar de profesor Claudiu Bîndilă, i-a adus multe satisfacții profesionale, dar și un plus de experiență. Acesta a predat, în data de 1 septembrie, ştafeta profesorului Ioan Marcu.

Fost îndrumător al cercului pedagogic zona Reghin, metodist şi vicepreşedinte în consiliul consulativ al profesorilor de Educaţie fizică şi sport pe judeţul Mureş, profesorul Claudiu Bîndilă s-a aflat pentru prima oară într-o funcţie de conducere, la un nivel atât de înalt şi a considerat această experienţă, drept una nouă „o oarecare experienţă aveam, dar totuşi aici este inedit pentru că eşti zilnic în vâltoarea problemelor care apar, lucrezi cu aproape 1500 de copii, 119 angajaţi, este o muncă asiduă, problemele sunt în schimbare perpetuă, apar şi pe for legislativ, dar şi datorită unor lucruri care sunt cotidiene şi trebuie să fi în instituţie practic, de dimineaţa până seara. A fost o experienţă grea, dar plăcută, consider că m-a împlinit ca om şi ca profesor. Urez succes noii conduceri care a fost numită în persoana domnului Marcu Ioan Valer, director şi doamnele director adjunct, profesor învăţământ primar, Platon Melania şi profesor Crişan Marta” a declarat profesorul Claudiu Bîndilă, fost director al Liceului Tehnologic „Petru Maior” Reghin.

Noul director, profesorul Ioan Marcu, nu este străin de această nouă provocare, el a mai activat în trecut în funcţia de director al Liceului Tehnologic „Vasile Netea” din Deda. „Îmi surâde această nouă provocare pentru că îmi place să muncesc, să mă înham la lucruri care trebuie făcute cu toate că iniţial am spus de două, trei ori, nu, dar sunt convis că preiau o ştafetă de la colegul şi bunul meu prieten  Claudiu Bîndilă şi aşa cum în dicţionar ştafetă înseamnă să preiei şi să duci mai departe, aşa voi proceda şi eu. Tot ce a început dânsul, voi duce mai departe, astfel încât liceul să fie ridicat şi dus acolo unde îi este locul, printre primele şcoli ale învăţământului mureşean. Urmează să mă acomodez cu cerinţele liceului, după care urmează o serie de programe şi proiecte noi, ce urmează a fi implementate” a declarat profesorul Ioan Marcu, directorul Liceului Tehnologic „Petru Maior”.

 

D.P.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*