Tinerii în organizarea Festivalul Văii Gurghiului

Tinerii în organizarea Festivalul Văii Gurghiului

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Văii Gurghiului, ce se va desfășura în ultimul sfârșit de săptămână al lunii august va aduce o noutate în prim plan. Organizatorii au decis la ultima ședință să ceară sprijinul tinerilor din comunitățile de pe Valea Gurghiului. Astfel, cei care au între 18 și 26 de ani și își doresc să facă parte din comitetul de organizare al Festivalului Văii Gurghiului, nu trebuie decât să se înscrie la Primăria localității din care provin, iar în urma tragerii la sorți, vor fi desemnați câte 5 tineri din comunele Solovăstru, Gurghiu, Hodac și Ibănești, precum și din Municipiul Reghin, care vor avea datoria de a alege artiștii ce vor concerta pe scena Festivalului. Înscrierile se fac până luni, 10 aprilie, când fiecare administrație locală de pe Valea Gurghiului îi va desemna prin tragere la sorți pe cei 5 tineri ce vor deveni organizatori ai Festivalului Văii Gurghiului.

Organizatorii au considerat că în felul acesta, vor putea să intre în contact mult mai ușor cu preferințele muzicale ale tinerilor de pe Valea Gurghiului, dar totodată le vor oferi șansa tinerilor să înțeleagă mult mai bine ce înseamnă organizarea unui astfel de Festival.

Tinerii vor participa la ședințele de organizare și vor avea posibilitatea să își expună părerile și opiniile cu privire la organizarea și bunul mers al Festivalului Văii Gurghiului.

 

Alexandra COTOI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*