Florin Vos și Adrian Enache, în dar de Ziua Femeii

Florin Vos și Adrian Enache, în dar de Ziua Femeii

Primăria și Consiliul Local Reghin au oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor din Reghin un cadou muzical de excepție cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Astfel că, în 8 Martie, sala Casei de Cultură „dr. Eugen Nicoară” din Reghin a fost plină ochi de reprezentantele sexului frumos, pentru a asista la recitalului reghineanului Florin Vos, iar apoi, pentru a intra în atmosfera creată de Adrian Enache.

Edilul Municipiului Reghin, Maria Precup, le-a transmis doamnelor un mesaj prin care a încercat să le insufle forța de a trece peste toate necazurile cotidiene „vă mulțumesc că sunteți astăzi aici. Vă doresc să fiți la fel de frumoase, la fel de fericite și dacă sunteți triste, astăzi să uitați și să luăm de la viață doar ce e bun. În fiecare zi avem și lucruri neplăcute, din păcate aceste lucruri nu ne ocolesc pe niciunele dintre noi, dar întotdeauna femeile sunt puternice și știm să luăm partea bună, cea plină a paharului. Să ne întâlnim cu drag și niciodată să nu aplecăm capul, să fim la fel de verticale la fel de demne și harnice”.

Jos pălăria, pentru femei

Florin Vos, vizibil emoționat de faptul că este în fața unui public format numai din doamne și domnișoare, dar mai ales pentru faptul că în sală era mama, soția și fiica acestuia, a interpretat piese din repertoriul personal, dar și cel național și internațional, în care este pusă pe piedestal femeia „sunteți atât de frumoase și mă bucur că sunt azi în fața dumneavoastră și pot să vă încânt cu unele dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am pregătit. Astăzi am încercat să iau de la artiștii români și internaționali, câteva melodii care sper să vă ajungă la suflet”. Ropotele de apluze și faptul că doamnele au cântat la unison cu artistul reghinean, reprezintă dovada faptului că alegerea lui Florin Vos de a cânta doar despre femei a fost de bun augur.

Dacă prima parte a spectacolului a atins sufletele femeilor prin interpretarea ireproșabilă a lui Florin Vos, Adrian Enache a schimbat registrul și a adus zâmbetul pe chipul doamnelor prin spectacolul de divertisment, asociat cu melodii. Glumele, intens savurate de public, dar și mișcarea de scenă foarte vioaie, au stârnit hohote de râs în rândul admiratoarelor, dar și amintiri demult uitate, în care Elvis era la mare căutare. Revenit recent de pe meleaguri americane, Adrian Enache a cântat pentru prima dată la Reghin în noua prezentare. Carismatic și plin de vitalitate și energie, Adrian Enache a fost pe placul reghinencelor care au demonstrat că știu să aprecieze un artist la adevărata sa valoare prin aplauze și bună dispoziție, semn că regalul oferit de administrația locală reghineană a fost cel mai reușit.

 

 

Alexandra COTOI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*