Ardeal TV, Gliga CATV, Glasul Văilor, Pensiunea Restaurant Central și Radio SON au început anul cu chef

Ardeal TV, Gliga CATV, Glasul Văilor, Pensiunea Restaurant Central și Radio SON au început anul cu chef

Noul An a început în forță pentru angajații societății Gliga Comimpex, care au petrecut la Restaurantul Casablanca până târziu în noapte. Motivul? Același ca în fiecare an: realizările și succesul avut în anul anterior, dar și dorința familiei Daniel și Luminița Gliga de a-și recompensa angajații cu o petrecere originală.

DSC_0148_800x533

„Cheful Firmei îl organizăm alături de toți angajații noștri, în semn de mulțumire pentru faptul că s-a mai încheiat încă un an în care au muncit pentru societatea noastră. Cu bune, cu rele, toată lumea a muncit și merită să petreacă. Prin intermediul acestei petreceri, reușim să ne întâlnim cu toții, să ne cunoaștem, să socializăm” a precizat Daniel Gliga, director administrativ al S.C. Gliga Comimpex S.R.L.

DSC_0225_800x533 DSC_0229_800x533 DSC_0267_800x533 DSC_0327_800x533 DSC_0387_800x533 DSC_0395_800x533

De cinci ediții, Cheful Firmei oferă posibilitatea angajaților să intre în pielea diverselor personaje în care se costumează „am început de câțiva ani să ne mascăm. Am încercat să facem petrecerea cât mai reușită, să facem ca lumea să se distreze cât mai tare și așa ne-a venit această idee, a costumelor. Dacă la început au fost doar câțiva angajați care au acceptat ideea noastră, iată că pe parcurs, costumațiile și ideile de măști ne-au impresionat. Am observat o forfotă în căutarea ținutei pentru chef și sincer și mie îmi place să intru în pielea personajelor pe care soția mea le pregătește încă din timp. La această ediție, am acordat credite” a mai adăugat Daniel Gliga. Costumațiile sunt de cele mai multe ori păstrate în secret, pentru a nu se fura ideea.

Elvis Presley, pirați, șeici, personaje de film, animale, scheleți, mușchetari, diferite personaje de desene animate sau pur și simplu, travestiți, fiecare angajat s-a gândit din timp la felul în care va arăta la Cheful Firmei. Rezultatul îl puteți observa în imaginile din Glasul Văilor sau pe rețelele de socializare care au fost împânzite cu instantanee din ziua petrecerii.

 

Alexandra COTOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*