Sprijin pentru copiii de la Casa Maria din Reghin

casa mariaCopiii de la Așezământul social de copii „Casa MARIA” din Reghin au avut parte de sprijin din partea oamenilor cu dare de mână, care au dorit să se implice în dotarea centrului cu diverse obiecte, menite să faciliteze misiunea acestuia. Așa se face că acești copii au primit haine, alimente, dar și o serie de aparaturi prin intermediul cărora ei vor avea acces la o mai bună cunoaștere a lumii înconjurătoare, iar pregătirea lor pentru viață va fi una mult îmbunătățită. Așezământul Casa Maria din Reghin este sub grija și îndrumarea Parohului Dimitrie Gherman, care s-a declarat extrem de mulțumit de sprijinul primit pe parcursul anului trecut, dar mai cu seamă, de dotarea cu calculatoare „în luna  Decembrie 2016, Așezământul nostru a fost dotat cu 4 calculatoare menite să susțină baza tehnico-didactică   în dificila misiune de a asigura copiilor acestui centru o educație temeinică și integrarea lor în societate. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au susținut acest proiect” au fost cuvintele lui Dimitrie Gherman. Sprijinul vine prin implicarea   producătorului de materiale publicitare SC NEON & SIGN SRL – Reghin și a R.L. Trans Silva – Tg.Mureș care, prin gestul lor, doresc să reafirme interesul și sprijinul  acordat centrelor sociale din județul nostru. În afara  materialelor destinate  activităților didactice, cei doi sponsori au  donat și aparatură de birou (imprimantă, calculatoare etc.) pentru buna desfășurare a activității organizatorice a centrului social.

Potrivit directorului comercial Ovidiu Moroz  „este în puterea noastră să aducem zâmbetul pe fețele acestor  copii și stă în puterea noastră să ajutăm centrele sociale în nobila lor misiune!  Este o tradiție a companiei noastre, prin grija administratorului Peer Christoph, de a susține  așezămintele sociale: case de copii, unități școlare, case de bătrâni și spitale în activitățile lor  specifice”.

Implementarea proiectului vine într-o perioadă în care sistemul se confruntă cu multiple probleme financiare, iar aceste gesturi din partea intreprinzătorilor reprezintă un sprijin extrem de important „doresc să le mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături în misiunea noastră prin care nu doar că avem grijă de acești copii, ci îi pregătim pentru viață. Orice sprijin este binevenit și chiar îndemn cetățenii care pot să pună o cărămidă la viitorul copiilor din centru, să nu ezite să o facă” a încheiat Dimitrie Gherman, coordonatorul Casei Maria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*