Petrece Crăciunul la Ardeal TV

1Ca în fiecare an, Ardeal TV aduce în casele telespectatorilor, cel mai frumos Crăciun. Vom încerca în acest an să le oferim celor care își doresc să petreacă Crăciunul la Ardeal TV, o zi în care să uite de griji, o zi în care să simtă că e cu adevărat sărbătoarea copilăriei. Avem invitați de seamă, care ne-au vorbit de frumusețea și însemnătatea acestei sărbători. Colindele, tradițiile și obiceiurile de iarnă, dar și multitudinea de surprize sunt lucrurile pe care le aducem în fața telespectatorilor.

Programul de Crăciun la Ardeal TV va începe în ziua de Crăciun la ora 10, iar seara tradițiilor se va încheia cu filmul artistic „Cel mai iubit dintre pământeni”, o capodoperă a cinematografiei românești, ce va putea fi vizionat începând cu ora 22.00.

Programul de Crăciun, la Ardeal TV

Moș Crăciun cu plete dalbe va ajunge în ziua de Crăciun la Ardeal TV, începând cu ora 10.00, pentru a se bucura de un spectacol de gală pe care elevii reghineni l-au pregătit special. Echipa Ardeal TV va intra apoi în casele dumneavoastră, pentru a vă vorbi despre ce înseamnă Crăciunul, în familia Ardeal TV, dar totodată, vă vom arăta că și noi suntem gazde primitoare și ne pregătim pentru sărbătoare. Ani la rândul am fost învățați de telespectatori, iar acum e rândul nostru, să vă demonstrăm ceea ce știm. Așa că, de Crăciun, Ardeal TV taie porcul!
Tradiții și obiceiuri culinare de la Filea vor intra în casele dumneavoastră, Alexandra  fiind cea care vă va prezenta lucruri frumoase, de pe meleagurile din comuna Deda, localitatea Filea.
Alexia Aștelian ne colindă! Și mai mult decât atât, Alexia ne vorbește despre felul în care a decurs anul 2016 pentru ea și ce a simțit atunci când a văzut cât de apreciată e de public. Un adevărat „Copil minune” e Alexia noastră, să știți!
Melinda, colega noastră de la Magyar Percek ne va încânta cu doi invitați de seamă. Vă spunem doar atât: sunt frate și soră, iar în momentul în care au început să cânte, ne-au fascinat de-a dreptul.

2
Comuna Solovăstru ne-a prezentat în acest an, în premieră pentru noi, felul în care se taie porcul la Solovăstru. Dora, pentru că ea e gospodina echipei, a reușit să afle pentru telespectatori, cele mai ascunse secrete culinare.
Livia Sorlea ne-a fost alături la Învierea Domnului, ne-am dorit să o avem alături și de Crăciun. Și este prezentă la sărbătoarea noastră, cu daruri minunate!
Paula își dorește să cunoască tradiții din cât mai multe zone etnofolclorice, motiv pentru care a căutat și a descoperit tradițiile de la Dedrad. Ce a fascinat-o, veți vedea în ziua de Crăciun, la Ardeal TV!
Ibăneștiul, cea mai mare comună din Ardeal, a dorit să ne demonstreze încă odată, că Valea Gurghiului e doldora de lucruri frumoase. Și pentru că Laura are talent în a-i descoase pe oameni, va aduce de Crăciun, la Ardeal TV, cele mai interesante povești, unde aflate altundeva decât la tăiatul porcului la Ibănești. „Astea-s ibăștencele”, harnice foc, și la muncă și la joc!
Florina Oprea vine să ne colinde, pentru că ne e dragă și îi sunteți dragi! Iar Grigore Leșe ne va vorbi despre Crăciunul de altădată, dar și felul în care știe să colinde. Veți vedea că ne va da peste cap cunoașterile, dar merită urmărit cu drag!
An de an, Lăcrămioara Pop reușește să o uimească pe Andra, pentru că acolo, în județul Harghita, la Tulgheș, tradițiile sunt multe și frumoase. În acest an, vă prezintă o tradiție care pentru a putea fi arătată telespectatorilor, s-a muncit numai la costume aproape un an. Vă asigurăm că merită să-i vedeți pe tulgheșeni!
Și pentru că până aici democrația, de-aici începe Hodacul, să știți că am început o poveste plină cu de toate: cu tăiat de porc, cu Ansamblul Hodăceana, cu Moștenitorii Hodacului, dar și cu întâiul om al comunei. Noi vă spunem doar atât! Mai multe aflați de la Ilie Frandăș, și vă asigurăm că aveți ce afla!

img-20161217-wa0020
Noemi a revenit în forță anul acesta în echipa Ardeal TV, după ce a devenit mămică. La Lunca Bradului Crăciunul e magic! Ea a fost impresionată de frumusețile locului, dar și de felul în care reușesc oamenii să petreacă sărbătoarea Crăciunului. Și nu ține lucrurile acestea doar pentru ea, ci le împărtășește tuturor, în ziua de Crăciun, la Ardeal TV.
Livia Harpa, Ciprian și Mihaela Istrate, Dorina Oprea, vin de Crăciun la Ardeal TV, iar Anca Branea va încerca să afle cele mai frumoase și de suflet amintiri de la ei.
Sărbători cu pace, pline de bucurii, sănătate și belșug vă transmitem toți cei de la Ardeal TV. Vă mulțumim că ne alegeți în fiecare zi și vă asigurăm că vom fi alături de telespectatorii noștri cu cele mai prețioase lucruri din Ardeal, atât pe tv cât și online pe www.ardealtv.ro!

Echipa ARDEAL TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*