Muzică de suflet, în dar de Moș Nicolae

Iubitorii muzicii ușoare de calitate au primit în dar de Moș Nicolae un spectacol deosebit, susținut de nume mari ale muzicii ușoare românești. Mobila Dalin a adus în dar publicului prezent la Casa de Cultură „dr. Eugen Nicoară” din Reghin, un inedit spectacol, în care piesele vocilor de aur ale României, Florin Apostol, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel și Adrian Daminescu au răsunat pe scena instituţiei gazdă. Braț la braț, în ținute elegante și sobre, publicul reghinean și nu numai, a umplut sala mare de spectacol a Casei de Cultură, dovedind gustul fin și rafinat ale acestora pentru muzica de calitate. Melodiile cunoscute ale Luminiței Anghel  și Adrian Daminescu au putut fi auzite și din gura publicului, care a fost invitat de artiști să-i acompanieze. „Deși sunt pentru prima dată la Reghin, m-am simțit minunat, publicul a fost unul deosebit și le mulțumesc pe această cale și le promit că voi reveni de fiecare dată la Reghin cu mare drag”  a declarat Luminița Anghel. „M-am simțit foarte bine lângă un public cu clasă, care știe să aprecieze muzica de calitate” a menţionat Adrian Daminescu la finalul recitalului.
În acorduri de rock, Dida Drăgan a oferit celor prezenți, nu doar un spectacol al vocii, ci și un amalgan de emoție transmisă prin gesturi, mimică și simțiri, trăind la intensitate maximă, alături de public, fiecare vers al melodiilor interpretate.
Cu o voce înaltă și pătrunzătoare, de o ținută clară și sobră, Florin Apostol a ajuns la inimile doamnelor și domnișoarelor din sală, încă de la primele versuri fredonate.
„Un public superb, care a rezonat alături de noi și care merită toată dăruirea și aprecierea noastră” a declarat Florin Apostol. „Cred că este suficient un singur cuvânt pentru a descrie publicul din această seară, cât și felul în care m-am simțit eu alături de ei: MINUNAT” a precizat Dida Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*