„Vin colindătorii” şi „Fulgi de Nea” evenimente aprobate de CL Reghin

În preajma sărbătorilor de iarnă se vor desfăşura două evenimente organizate de municipiul Reghin şi Consiliul Local al municipiului Reghin, pentru care consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre în cadrul şedinţei ordinare din data de 23 noiembrie 2016.

Este vorba despre „Vin colindătorii” pentru care a fost aprobată suma de 17 mii de lei în vederea susţinerii evenimentului, sumă ce reprezintă cheltuielile ocazionate de primirea colindătorilor şi „Fulgi de nea” eveniment pentru care s-a aprobat suma de 240.000 de lei.
Concret, „Fulgi de nea” este organizat an de an la nivelul municipiului Reghin, prin care administraţia locală sprijină şcolarii şi preşcolarii în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, fiecare elev înscris în sistemul de învăţământ va beneficia de un cadou.
Anul trecut peste 2500 de colindători din Reghin şi localităţile din jurul Reghinului au trecut pragul primăriei municipiului nostru, motiv pentru care evenimentul „Vin colindătorii” tinde să se păstreze şi în acest an, conducerea primăriei aşteptându-se ca numărul colindătorilor să crească.

(C.Ş.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*