Nadia Rață, noul inspector școlar general Mureș

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a  transmis ordinul de numire în funcție a noului inspector școlar general al Inspectoratului Județean Mureș.

14470406_316125938744972_1292131935843082392_nProfesor doctor Nadia Rață, a fost numită în funcția de inspector școlar general al ISJ Mureș, numirea venind după ce inspectorul general, Ştefan Someşan a fost acuzat de abuz în serviciu în formă continuată, aflându-se  în arest la domiciliu până în data de 3 decembrie.
Nadia Rață se bucură de o carieră fructuoasă în ale educației, fost inspector şcolar general adjunct, titular la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș, la Liceul Vocațional Pedagogic „Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș și Consilier Județean. După preluarea mandatului, noul inspector școlar general a organizat o ședință de lucru cu angajații din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, în care au fost punctate principalele priorități pentru activitatea compartimentelor în perioada imediat următoare. „Doamna inspector școlar general prof. dr. Nadia Rață a subliniat că întreaga activitate din cadrul instituției trebuie organizată respectând normativele în vigoare, în centrul atenției fiind beneficiarii sistemului de educație mureșean” s-a arătat într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*