Ardeal TV în digital UPC Bistrița Năsăud și Mureș

Începând cu data de 25 noiembrie 2016, postul de televiziune regională Ardeal TV poate fi urmărit și în digital, în rețeaua UPC din județele Bistrița Năsăud și Mureș, pe canalul 97.

ARDEAL TV COLOR CMYKTelespectatori din județul Bistrița Năsăud, din localități precum Bistrița, Prundu Bârgăului, Năsăud și multe altele, vor putea urmări, la o calitate mult mai bună și sunet clar, producțiile marca Ardeal TV. Daniel Gliga, managerul televiziunii, a precizat faptul că „ne doream încă din momentul în care am obținut acordul Consiliului Național al Audiovizualului pentru a deveni televiziune regională, să fim preluați de cât mai mulți operatori de televiziune digitală, deoarece acesta este viitorul. Nu este ușor să obți acordurile necesare, dar iată că am reușit și le mulțumesc celor de la UPC Bistrița Năsăud și Mureș că au acceptat solicitarea noastră și ne-au acordat încrederea lor. E un cadou frumos acum în prag de sărbători, când le pregătim telespectatorilor surprize speciale, așa cum i-am obișnuit deja”. Pe lângă localitățile din Bistrița Năsăud, Ardeal TV mai poate fi urmărit în digital în rețeaua UPC din județele Alba, Cluj și Mureș, respectiv localitățile Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Cluj, Gherla, Huedin, Tîrgu Mureș și Sighișoara.

Ce este televiziunea digitală?
Transmisiunea digitală înseamnă imagine și sunet la o calitate mult mai mare, ghid electronic de programe și o mulțime de alte servicii suplimentare pentru cei care recepționează semnalul TV gratuit, prin intermediul televiziunii prin cablu al operatorului UPC. Transmisiunea digitală permite și o ofertă mai mare de canale tv. Faptul că Ardeal TV se poate urmări în digital înseamnă o evoluție pentru postul de televiziune regională, dar și o siguranță în viitor, deoarece echipa Ardeal TV se alinează în felul acesta prevederilor Guvernului României „faptul că ne vedem în digital nu înseamnă că nu ne mai vedem în analogic. Noi vrem să ținem pasul cu evoluția sistemului tv, iar această trecere a fost necesară, pentru că ne dorim să le fim alături telespectatorilor mulți ani de-acum înainte. Din 1 mai, am devenit regionali, iar din 25 noiembrie am fost acceptați în digital de furnizorul UPC în județele Bistrița Năsăud, Alba, Cluj și Mureș. Asta demonstrează faptul că suntem o televiziune care are potențial și viitor în România” a mai adăugat Daniel Gliga, manager Ardeal TV.
Ardeal TV a fost recepționat încă din prima zi de televiziune regională, 1 mai 2016, în digital în rețeaua GligaCaTV, precum și de alți operatori de cablu din județele vecine. „La solicitările operatorilor de cablu din județele Buzău și Constanța, am acceptat ca postul de televiziue Ardeal TV să fie preluat de aceștia, iar telespectatorii ne urmăresc emisiunile pentru că le oferim calitate” a mai afirmat Daniel Gliga.

Ardeal TV e acum în format Panoramic
În prezent, echipa Ardeal TV le pregătește telespectatorilor un Crăciun de neuitat, plin de invitați speciali ce își vor aduce colindul în dar prin intermediul televiziunii, dar și tradițiile și obiceiurile populare specifice acestei sărbători „ca în fiecare an, ne pregătim să intrăm în casele telespectatorilor cu cele mai frumoase tradiții de Crăciun. Îi vom colinda, le vom fi alături, pentru că și ei, la rândul lor, ne sunt alături în fiecare zi, iar acest lucru e cea mai bună răsplată pentru noi” a mărturisit Daniel Gliga. El a mai adăugat că „ținem la calitate, iar acum Adeal TV e în format panoramic (16:9), calitatea imaginii crescând în mod semnificativ”.
Ardeal TV a devenit televiziune regională din 1 mai, 2016 și poate fi urmărit în județele Mureș, Harghita, Bistrița Năsăud, Cluj, Sibiu, Alba, Buzău și Constanța, atât în digital cât și analogic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*