Topul firmelor mureşene

În fiecare an, Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş organizează topul firmelor din judeţ, eveniment organizat în cinstea oamenilor de afaceri, antreprenori, manageri sau directori executivi, care au realizat o performanţă în judeţ.
Relaţia dintre municipalitate şi Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş este bazată pe colaborare şi promovare a intereselor comunităţii mureşene, activităţile fiind organizate de fiecare dată în comun, promovând astfel în special micii, dar şi marii producători ai judeţului.
Clasamentul s-a realizat respectânt 5 indicatori: cifra de afaceri, rata profitului, profitul din exploatare, eficienţa utilizării capitalului investit şi eficienţa resurselor umane. „În acest an, din peste 16 mii de firme care au depus bilanţul contabil, s-au clasat pe primele 10 locuri, 2500 de firme din care se regăsesc în top un  număr de 1045, din care pe locul I, 731 de firme. Este îmbucurător, judeţul a intrat şi în topul naţional al firmelor cu 340 societăţi din care 45 pe locul I” a precizat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş, Vasile Pop.
Evenimentul a ajuns la a 23-a ediţie, în acest an participând peste 200 de oameni de afaceri, organizatorii fiind mulțumiți de reușita evenimentului  și în acest an.
Mureşul se află printre primele 10 judeţe din România cu asemenea rezultate îmbucurătoare.
(D.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*