Kangoo Club Reghin a sărbătorit 4 ani de activitate

Clubul Kangoo Jumps Reghin a aniversat 4 ani de activitate printr-un eveniment de amploare dedicat tuturor celor care iubesc acest sport sau pur şi simplu au fost curioşi de cum poţi slăbi sănătos într-un mod distractiv. Cu această ocazie, instructorul de kangoo jumps, Adina Inţa a inaugurat şi noua locaţie de antrenament.

Pentru ca aniversarea să fie una pe măsură, alături de kanguriţele reghinene s-au alăturat şi alte cluburi din judeţul Mureş, dar surpriza evenimentului a fost Kinga Sebestyén, cea care a adus acest sport pe ghete în România. Kinga s-a aflat pentru prima dată la Reghin, fapt ce a bucurat-o foarte mult „este a şaptea oprire din turneul meu „Slăbeşte sănătos” este un dublu eveniment pentru mine, Adina sărbătoreşte 4 ani de când a început să facă Kangoo Jumps în Reghin, mă simt onorată şi totodată sunt foarte fericită că ne-am adunat atât de multe fete, să sărbătorim turneul meu”.
Exercițiile de Kangoo Jumps reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de pierdere în greutate, este sănătos şi îmbunătăţeşte starea de spirit. „Sunt foarte mândră că a trecut deja atâta timp de când facem acest sport minunat, am fete care vine la ore încă de la începuturi, e o senzaţie minunată. Sper să aniversăm şi de acum înainte mult mai mulţi ani, sunt foarte surprinsă că s-a adunat atât de multă lume, e semn bun că lumea vrea să facă mişcare şi că le place acest sport”, acestea fiind gândurile pline de bucurie ale Adinei Inţa, cea care a adus acest sport în Reghin.
Kanguriţele care au participat la acest eveniment s-au bucurat de surprize din partea antrenoarei de kangoo jumps Kinga şi au plecat acasă pline de energie şi gânduri pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*