„Cutia Pandorei” de Ioan Torpan, lansată la Reghin

După o scurtă vacanță, întâlnirile culturale organizate de Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin în fiecare seară de joi, au fost reluate prin lansarea cărții „Cutia Pandorei”, lucrare semnată de Ioan Torpan. Reghinenii pasionați de cultură, au avut parte de o seară încărcată de emoție, bucurie și relaxare, în brațele poeziei și ale cântecului măiastru al cunoscutei soliste reghinene Angela Mariașiu, care prin vocea și chitara ei, a reușit să ofere celor prezenți o seară de neuitat. Și de această dată, Primăria Municipiului Reghin este susţinătoarea evenimentelor culturale reghinene, dorind astfel să promoveze valorile culturale și spirituale ale zonei.
„La Reghin, în fiecare seară de când este răcoare afară, avem o seară culturală. Deși nu este un lucru ușor, după o zi plină, vin cu mare drag deoarece aici îmi odihnesc sufletul. În această seară, îl sărbătorim și lansăm cartea domului Torpan, un om deosebit, de o valoare foarte mare pentru municipiul nostru, de care noi suntem mândri” a declarat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.
Evenimentele organizate de Biblioteca Municiplă „Petru Maior” din Reghin se bucură de fiecare dată de un public numeros, care rezonează cu muzica de calitate şi cultura.
Punctul de atracţie al evenimentului a fost romanul „Cutia Pandorei”, lansat de către Ioan Torpan, o carte care aduce în atenţia cititorului evenimentele neplăcute ce au avut loc în jurul nostru și pe care fiecare dintre noi le-am observat într-o oarecare măsură.
„Vedeţi cât de multe rele se întâmplă la noi în țară  în ultima perioadă, eu le-am observat și le-am adunat pe toate într-un roman intitulat ”Cutia Pandorei” la care lucrez de mai mulți ani, iar acum mă bucur că am ajuns și ziua să îl public și să am lângă mine oameni dragi și minunați” a declarat Ioan Torpan, autorul romanului.
Autorul a reuşit prin acest roman să surprindă esenţa realităţii în care trăim, o realitate crudă, pe care de cele mai multe ori o acceptăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*