Vasile Gliga: „Rămân același”

14708083_1217596838312088_4066868368313272637_oPSD Mureș a prezentat lista propunerilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Lista a fost aprobată în ședința Biroului Permanent Județean, aceasta fiind validată cu unanimitate de voturi în ședința Comitetului Executiv Județean.
Astfel, la Camera Deputaților, lista este deschisă de deputatul Florin Buicu, urmat de consilierul județean Dinu Socotar și primarul din Ibănești, Dan Vasile Dumitru. Pe listă se mai află, în ordine, primarul comunei Rușii Munți, Ilie Chiș Bălan, primarul din Deda, Lucreția Cadar, primarul din Sighișoara, Ovidiu Mălăncrăvean, consilierul județean Cosmin Pop, primarul din Iclănzel, Ciprian Sand, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, Angela Moldovan și consilierul local av. Sergiu Papuc.
La Senat, lista este deschisă de Horea Soporan, președinte PSD Tîrgu-Mureș, urmat de primarul din Luduș, Cristian Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, Alexandru Cîmpeanu, consilierul județean Ioan Gliga, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, Iuliana Rus și consilierul județean Dragoș Bardoși.
Lista de candidaţi ai PSD Mureş va fi aprobată de Comitetul Executiv Naţional al partidului.
Preşedintele PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, a arătat că această listă a fost construită pentru a răspunde cerinţelor cetăţenilor din judeţ, dar şi pentru a aduce un suflu nou partidului şi Parlamentului. „Am ales oameni specialişti pe domeniul lor, medici, profesori, ingineri, oameni de afaceri care şi-au demonstrat competenţele manageriale, persoane cunoscute şi apreciate de cetăţeni, care să acopere zonele esenţiale ale judeţului. Sunt persoane cu experienţă, în care am toată încrederea şi pe care îi voi sprijini prin experienţa mea atât în campania electorală cât şi după, în activitatea lor din Parlament”, a declarat Vasile Gliga.
Deputatul rămâne preşedinte al PSD Mureş şi îşi va dedica tot timpul cetăţenilor din judeţ, care cereau audienţe, inclusiv în zilele de activitate la Bucureşti. „În ceea ce mă priveşte, mi-am asumat cu multă responsabilitate o misiune în primul rând pentru mureşeni, pe care, spre deosebire de alţi politicieni cărora nu le-au ieşit calculele politice, mă angajez să o duc mai departe. În cei opt ani de mandat, din cauza prezenţei mele la Bucureşti, nu am reuşit să fiu tot timpul alături de cei care m-au căutat, deşi am revenit de fiecare dată şi am făcut tot posibilul să îi ascult. De data aceasta, voi fi disponibil şapte zile din şapte, pentru că oamenii au nevoie de cineva care să îi înţeleagă şi la care pot apela măcar pentru un sfat şi o vorbă bună. Ca preşedinte PSD, mă voi dedica în continuare dezvoltării partidului, de data aceasta mai activ pe teren, şi voi avea un cuvânt greu de spus la şedinţele Comitetului Executiv al Partidului, acolo unde, de fapt, se iau deciziile adevărate pentru ţară, de la pachetele legislative din Parlament, până la susţinerea unui ministru sau a unui Guvern. Voi rămâne același, la fel de aproape de oameni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*