Shoe Box din nou la Reghin

După ce anul trecut a lipsit de pe harta proiectului, Reghinul face din nou parte din acţiunea Cadoul din cutia de pantofi « Shoe Box » ce se va desfăşura în luna decembrie a acestui an.
Pentru ca această acţiune să aibă succes la nivel de Reghin este nevoie de voluntari şi donatori. Locaţiile unde se vor colecta cutiile cu cadouri, cât şi alte informaţii legate de această campanie, vor fi anunţate pe pagina de facebook Shoebox Reghin.
Poţi fi parte din această acţiune caritabilă prin voluntariat, informaţii, susţinere şi distribuirea evenimentului. Ca voluntar, poţi ajuta pregătind o cutie, ajuți în procesul de colectare și distribuire a cadourilor. Poţi totodată, să dai o mână de ajutor la distribuirea de pliante şi afişe.
Această acţiune a devenit de curând marcă înregistrată, fapt prin care se speră să fie descurajaţi cei care încearcă să tragă acest proiect spre alte zone decât cele pentru care a fost destinat.
Shoe Box a fost organizat pentru prima dată în urmă cu zece ani, iniţiativă ce aparţine unui clujean ce a reuşit să trasforme acţiunea la nivel naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*