Marius Pașcan – primul pe lista PMP

Senatorul Marius Pașcan, președintele interimar al PMP Mureș, și-a depus marți candidatura pentru funcția de deputat din partea Partidului Mișcarea Populară. Marius Pașcan deschide astfel lista la Camera Deputaților, pe locul întâi la Senat fiind dr. Claudiu Puiac. Pe listele PMP Mureș se regăsesc oameni tineri, bine pregătiți în domeniile lor: juriști, economiști, profesori, farmaciști, ingineri și studenți.
Senatorul Marius Pașcan s-a alăturat echipei PMP Mureș ca urmare a deciziei PNL Mureș de a nu-l mai susține pentru un nou mandat, în ciuda faptului că Pașcan este, conform datelor oficiale, cel mai activ parlamentar mureșean, în top 15 la nivel național. Activitatea sa politică poate fi rezumată astfel: 309  luări de cuvânt în plen, 82 de declarații politice, 64 de inițiative legislative, 80 de întrebări, interpelări, precum și 8 moțiuni. Marius Pașcan a început lupta pentru menținerea în patrimoniul național a pădurilor Văii Mureșului Superior și Văii Gurghiului, încă de pe vremea când îndeplinea funcția de Prefect al județului Mureș. De atunci și până acum, a reușit să readucă patrimoniului suprafețe însemnate de păduri, care erau sortite pieirii. Prin această luptă a deranjat clasa politică din România, PNL retrăgându-l din cursa electorală. Marius Pașcan va candida în 11 decembrie pe lista PMP.
Marius Pașcan a declarat că rămâne consecvent principiului care l-a călăuzit și până acum în activitatea politică, acela de a fi alături de oameni și de a încerca să le rezolve problemele.

C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*