Wizz Air sărbătoreşte 2 milioane de pasageri şi 10 ani în Tîrgu Mureş

Wizz Air a sărbătorit miercuri, 5 octombrie, două momente de referinţă: 2 milioane de pasageri transportaţi către şi dinspre Tîrgu Mureş, precum şi 10 de ani de prezenţă pe Aeroportul Internaţional Transilvania.
Primul zbor WIZZ a decolat de la Tîrgu Mureş spre Londra Luton în 2006 şi după cinci ani de activitate de succes, Wizz Air a alocat una dintre noile sale aeronave Airbus A320 la Aeroportul Internaţional Transilvania.
Pasagerul cu numărul 2 milioane s-a aflat la bordul aeronavei WIZZ pe ruta Frankfurt – Tîrgu Mureş şi se numeşte Delia Boboia. Tânăra, originară din Sibiu, locuieşte de trei ani în Germania şi zboară frecvent cu Wizz Air din şi spre România. De fiecare dată, în călătorii, este însoţită de David, fiul ei în vârstă de 2 ani. “Primul zbor a lui David a fost la vârsta de şase luni, cu o aeronavă WIZZ, şi pot spune că este familiar cu atmosfera de la bord şi încântat să călătorească de fiecare dată. Am fost foarte surprinsă şi bucuroasă în acelaşi timp să aflu că noi suntem norocoşii câştigători.”
Peti Andrei, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Transilvania”- “Echipa Aeroportului Internaţional Transilvania şi-a declarat mereu deschiderea spre colaborări solide şi de durată. Wizz Air este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri, atât prin durata relaţiei directe, cât şi prin calitatea serviciilor oferite pasagerilor pe care îi deservim.”
Péter Ferenc, Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş – “Apreciem colaborarea bună pe care am avut-o până acum cu compania Wizz Air şi sperăm că putem coopera şi mai bine pe viitor în ceea ce priveşte extinderea zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Transilvania din Tîrgu Mureş. Ne-am bucura să pornim noi curse atât spre destinaţii externe, cât şi interne, ar fi foarte important reluarea curselor aeriene Tîrgu Mureş – Bucureşti.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*