Reparaţii la Aeroportul Transilvania din Tîrgu-Mureş

Conducerea Aeroportului Internaţional „Transilvania” Tîrgu Mureş a anunţat printr-un comunicat de presă faptul că  în perioada 6-12 octombrie 2016, se vor executa lucrări de reparaţii curente la pista de operare, motiv pentru care zborurile care urmau să fie efectuate în această perioadă se suspendă.
Aeroportul International „Transilvania” a desfăşurat în acest sens informarea operatorului aerian care derulează operaţiuni la sau de la Tîrgu Mureş, care a transmis schimbările menţionate către pasagerii care aveau rezervări aferente acestei perioade. Astfel, posesorii de bilete achiziţionate pentru perioada 6-12 octombrie 2016, au fie posibilitatea schimbării de destinaţie a plecării sau sosirii, fie rambursarea costului călătoriei deja rezervate.
Lucrările care se vor efectua în perioada amintită se completează cu demersurile pentru efectuarea de urgenţă a lucrărilor de reparaţii capitale, care să asigure, în continuare, funcţionarea aeroportului în condiţii de siguranţă operaţională.
“De la darea în folosinţă a pistei Aeroportului şi până în prezent nu a fost efectuată nicio reparaţie capitală, cu toate că aceasta se impune după fiecare 28 de ani de exploatare. Această stare de fapt, ne obligă la efectuarea tuturor demersurilor pentru executarea lucrărilor de reparaţii capitale, necesare şi în procedura de conversie a certificatului naţional de aerodrom, într-un certificat European” se arată în comunicatul emis. (C.Ş.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*