OCHIUL MAGIC Dorel loveşte din nou…

14518700_1776973559186216_56796618_nPriviţi mai întâi imaginea! Ce vedeţi?
La prima vedere, aţi spune că cineva, undeva, s-a apucat să „planteze” stâlpi pe trotuar. Dar nu-i aşa! Este vorba despre începerea lucrărilor la trotuarul din satul Meştera. Pe unde credeţi că au început lucrările? Exact! Trotuarul pare a trece exact printr-un stâlp…ori stâlpul trece prin trotuar?
Anomalii găsim la tot pasul, nu trebuie să ne forţăm prea mult. După ce tot în judeţul Mureş, în urmă cu ceva timp, s-a aflat de plopul ce stătea „de pândă” pe terenul de fotbal din Cozma, iată că mai apar fenomene, iar asta fără a avea nevoie de prezenţa extratereştrilor. Lucrări făcute de mâna omenească!
Problema acestui trotuar, ce se doreşte a fi realizat chiar pe unde este amplasat stâlpul, ne-a fost sesizată pe mail. Nu doar asta ar fi problema, ci şi faptul că acel trotuar este conceput destul de îngust, fără a permite unei persoane cu handicap ori unei mame cu puiul în cărucior să se deplaseze pe acolo, fiind astfel nevoiţi să se deplaseze pe drumul naţional, care dealtfel este foarte circulat.
Poate că cei care au „gândit” acest trotuar, speră ca locuitorii din satul Meştera, să poată trece cu puterea minţii de acel stâlp.
Totuşi, având în vedere că lucrările la acest trotuar sunt la „început de drum”,  sperăm să nu fie terminate aşa şi cineva să-şi deschidă ochii. Dacă faci o treabă, fă-o de calitate, nu de mântuială, doar aşa, ca să fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*