Au început înscrierile pentru Acustic Festival

După succesul avut anul trecut, organizatorii au dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediţie a festivalului naţional concurs de muzică Acustiv Live Festival ce se va desfăşura la Reghin în perioada 17 – 19 noiembrie 2016.
Mai multe detalii legate de înscriere găsiţi accesând http://www.acusticlive.ro cu precizarea că înscrierile se fac până în data de 14 noiembrie.
Acustic Festival este singurul festival concurs din România pentru promovarea chitarei şi muzicii acustice live, indiferent de genul muzical, prin care se doreşte descoperirea şi promovarea celor talentaţi şi pasionaţi de chitară. Participanţii la acest concurs au posibilitatea de a câştiga Trofeul Festivalului în valoare de 4000 de lei, chitare marca Hora, Premiul Libris Braşov, premiul pentru cea mai bună prezenţă scenică, premiul pentru cel mai bun chitarist, premiul pentru cea mai frumoasă voce şi interpretare vocală, premiul pentru cea mai frumoasă compoziţie, premiul publicului, premiul pentru debut artistic, cât şi diplome de participare.
Cei prezenţi au ocazia de a asculta cei mai buni chitarişti din România şi concerte de excepţie.
Juriul festivalului este format din A.G. Weinberger, Alina Manole şi Silvan Stâncel. Dat fiind succesul şi buna organizare a ediţiei anterioare, iată că Reghinul îşi recapătă uşor acel statut de oraş muzical, pe care l-a câştigat cu ani în urmă prin muzica artiştilor reghineni, pe care au purtat-o ulterior pe marile scene ale lumii. Sentimentul e cu atât mai important cu cât de fiecare dată când performează într-un concert, ei vorbesc despre oraşul nostru ca fiind locul în care au debutat cu ani în urmă. Acum, avem ocazia să urmărim live tineri şi nu numai, care vor cânta din suflet, pentru toţi iubitorii genului. Audiţie plăcută!
(Ş.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*