Ziua Forestierului la Reghin

IRUM Reghin în parteneriat cu Asociaţia Forestierilor din România ASFOR,  au organizat în data de 8 septembrie, printr-un eveniment cu numeroase activităţi specifice domeniului forestier, Ziua Forestierului.
Evenimentul a debutat începând cu ora  9, cu primirea participanţilor şi a celor mai importanţi agenţi din domeniul forestier, pe platforma fabricii IRUM din Reghin, urmând apoi deschiderea oficială,  în sala de conferinţă a fabricii, unde importanţi investitori, oficialităţi ale judeţului şi reprezentanţi ASFOR au rostit cuvinte importante în ceea ce priveşte exploatarea forestieră controlată şi benefică pentru „aurul verde” al Pământului.
„Este un eveniment naţional, deosebit de important, cu foarte mulţi invitaţi din strănătate. Un lucru care facilitează oarecum acest eveniment este reuşita de care se bucură acest grup de firme, ducând astfel renumele Reghinului înafara graniţelor ţării” a declarat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.
Sărbătoarea a fost marcată şi de mai multe competiţii şi activităţi sportive specifice domeniului forestier. Concursul Naţional al Fasonatorilor Mecanici, Probe de poligon, Show demonstrativ Timbersports,  o simulare încărcare-descărcare lemne, dar şi un tur al fabricii, unde oaspeţii au putut admira activitatea din secţiile de producţie şi tehnologiile moderne care sunt folosite pentru a scoate pe piaţă produse noi şi fiabile, au fost activităţile ce nu au lăsat oaspeţii să cunoască monotonia.

Utilaje noi marca IRUM

Tot în cadrul evenimentului, IRUM a inaugurat şi a prezentat invitaţilor, trei modele de utilaje forestiere, două reinventate şi unul nou. TAF 2012 G, TAF 4F GT by LOGEST şi IFRON POWERSHIFT sunt cele trei utilaje ce vor oferi atât calitate, fiabilitate cât şi siguranţă maximă utilizatorilor.
„Din momentul în care am achiziţionat această fabrică, principalul scop a fost să demonstrăm că şi românul poate face lucruri trainice, durabile, care să fie apreciate şi în Occident. Ne bucurăm că în această zi importantă au răspuns invitaţiei noastre foarte mulţi colaboratori, precum şi clienţii noştri care activează în această zonă forestieră” a declarat ing. Mircea Oltean, directorul general IRUM  Reghin.
„Este un moment deosebit şi eu mă simt onorat când sunt invitat la astfel de întâlniri, sunt întâlniri în care se regăsesc profesioniştii şi acest lucru este bine pentru că se întâmplă la Reghin, acesta fiind un exemplu demn de urmat pentru întreaga ţară, deoarece aici se găseşte o industrie ce nu a dispărut, ci a prosperat” a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş .
Evenimentul dedicat forestierului s-a încheiat printr-un  moment artistic şi o cină câmpenească, unde invitaţii s-au putut delecta cu cele mai gustoase preparate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*