Zi dedicată persoanelor vârstnice la Reghin

An de an, pe data de 1 octombrie sărbătorim Ziua Internaţională a persoanelor vârstnice. Administraţia publică locală, oferă de fiecare dată atenţie deosebită celor vârstnici, motiv pentru care şi în acest an, pensionarii au parte de o zi special organizată pentru ei.
Cu această ocazie, Primăria și Consiliul Local Reghin, invită pensionarii cu domiciliul în municipiul Reghin, la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în data de 29 septembrie 2016. Evenimentul va începe la ora 14.00  la Sala de evenimente a Restaurantului Monte Carlo, situat pe str. Iernuțeni, nr.162 ( la ieșirea din Reghin către Tîrgu-Mureș).

Nunta de Aur

Cei care doresc să ia parte la această sărbătoare, se pot înscrie la sediul Primăriei municipiului Reghin, în zilele lucrătoare din  perioada 20 –  27 septembrie, între orele 9.00 – 14.00, la camera 4. La înscriere, cetățenii sunt rugați să prezinte actul de identitate și cuponul de pensie. Nu vor fi uitate nici cuplurile care în acest an serbează 50 de ani de căsnicie, astfel că în cadrul acestui eveniment, un moment special va fi dedicat acestor cupluri.
Pentru cei care nu au posibilitatea de a se deplasa la locația aleasă, Primăria Municipiului Reghin asigură mijlocul de transport din fața Primăriei, la orele 13.00 și 13.30.
Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0265-511112, int.125.

(C.Ș.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*