Radio SON a devenit major! La mulți ani, sonaților!

Dacă la începuturi a fost doar o idee trăznită, de-a lungul anilor s-a transformat într-un vis, iar în cele din urmă, a devenit un mod de viaţă pentru mii de ascultători, dar şi pentru vesela echipă de sonaţi. Radio Son Reghin este un radio din reţeaua SON, care prin activitatea şi munca depusă de întreaga echipă, aduce în fiecare zi informaţie proaspătă, muzică bună şi sfaturi utile în casele, locurile de muncă sau maşinile a mii de oameni.  De-a lungul celor 18 ani plini de realizări, împliniri şi satisfacţii, echipa de sonaţi a răsplătit ascultătorii fideli cu fiecare ocazie importantă din viaţa lor, oferindu-le numeroase premii, punându-le la încercare fidelitatea.

DSC_4321
Dincolo de ceea ce se aude zi de zi pe frecvenţa 87.8 FM, Radio SON Reghin
înseamnă o echipă de oameni minunaţi, călăuziţi de aceeaşi pasiune, radioul, fără de care acești 18 ani de emisie nu ar fi fost posibili. Dacă Radio SON ar prinde viaţă, atunci astăzi ar mulţumi din suflet următoarelor persoane ce au contribuit din plin la desăvârşirea sa: Petru Bașa, Călin și Marcel Ormenișan,Viorica Varodi, Marius Hârțoagă, Răzvan Moldovan, Emeșe Ardelean, Laura Marin, Claudiu Andrei, Adrian Țepeș, Nadia Culda, Ghiță Zileriu, Loredana Cătană, Tulia Cășvean, Vasile Hodorogea, Simona Man, Diana Damian, Claudia Rosenfeld, Florin Cioloca, Szabo Arthur, Lia Bogdan, Andrada și Vlad Fiscutean, Gabriel Forro, Adrian Creți, Florin Voșloban, Ștefan Căliman, Gabriela Iacoban, Călin Hărșan, Diana Bejan, Lia Suciu, Alina Suciu, Marius Portik, Marcela Bonț, Ionela Șerdean Pop, Cristi Graur, Veturia Câmpean, Andreea Baiko, Bogdan Barbu, Dora Patron, Liana Todoran, Crina Laszlo și Daniel Gliga. Acestea sunt numele care au contribuit la tot ce înseamnă Radio Son Reghin, pe parcursul celor 18 ani de emisie, iar o parte dintre ei, duc mai departe şi astăzi tradiţia radioului. Pentru că mulţi dintre ascultătorii Radio Son, știu doar vocea celor care le fac ziua mai frumoasă, o să vă oferim şansa de a-i cunoaşte mai bine. Din echipa activă fac parte Ghiţă Zileriu, Ionela Pop, Bogdan Barbu şi Dora Patron.

Ghiţă Zileriu, vocea care în fiecare seară interacţionează cu ascultătorii, respectându-le cerinţele în materie de muzică

DSC_4338Laura Paşcan: Cum te simţi la un nou majorat?

Ghiţă Zileriu:  Mă simt foarte bine, cred că e mult mai interesant decât primul, la primul nu prea ai multă minte, acum s-a mai acumulat ceva experienţă, muzică multă şi cunoaşterea publicului local, a ascultătorilor noştri, pentru că ei ne sunt barometrul în ceea ce facem noi, dacă ei se simt bine, noi suntem mulţumiţi.

L.P: Ce te-a marcat în aceşti 18 ani ?

G.Z: Sincer, m-a marcat faptul că am trecut prin toate etapele prin care a trecut ţara asta din punct de vedere al muzicii, de la dance-urile din anii ‚90 şi până la ceea ce se ascultă în ziua de astăzi, totul electronic! Este incredibil! Și suporturile precum casete şi aşa mai departe până la ce este în ziua de astăzi, într-un cuvânt, tehnologie, sunt tehnici pe care nu le-am visat la momentul acela.

Bogdan Barbu, vocea care îţi aduce ştirile

DSC_4330Laura Paşcan: Ce înseamnă pentru tine ştirile?

Bogdan Barbu: Înseamnă evoluţie, bombardamentul acesta de ştiri atât locale cât şi naţionale, trebuie să le adaptăm în aşa fel încât să ştim ce îşi doresc ascultătorii să afle, cu ce subiecte îi putem ţine la curent şi aproape de radio.

Ionela Pop, vocea care ne aduce ultimele noutăţi din diferite domenii, dar şi hiturile de succes ale tuturor timpurilor

DSC_4327Laura Paşcan: Ce înseamnă pentru tine Radio SON ?
Ionela Pop: Zece ani sunt pentru mine de când fac parte din echipa Radio Son, zece ani frumoşi. Pentru mine muzica este o plăcere, ascultam Radio Son de mică, sunt unul dintre tinerii ce au crescut cu Radio Son şi eram foarte curioasă cum ar fi să lucrez într-un radio. Ajungând aici, am găsit o familie cu muncă, pasiune, dăruire şi distracţie alături de colegi.

Dora Patron, vocea care te trezeşte dimineaţa cu o cafea perfectă

DSC_4332Laura Paşcan : Cât de greu îţi este să ajungi atât de matinal la radio ?

Dora Patron: Este greu să mă trezesc, am mai spus-o şi în alţi ani, nu mă aşteptam să am un loc de muncă atât de matinal pentru că nu sunt o persoană matinală, pot să spun că sunt din punct de vedere al anilor, mezina echipei şi îmi este permis oarecum să nu îmi placă să mă trezesc atât de dimineaţă, dar pentru că iubesc ceea ce fac, cafeaua reuşeşte să mă trezească în fiecare dimineață.

L.P. : Din experienţele trecute ştim că sunt oameni care cred în horoscopul tău chiar dacă nu e făcut de tine, de ce?

D.P. : Sunt oameni care cred în horoscopul meu deoarece tind să cred că îl spun aşa cum trebuie, până la urmă în radio vocea şi tonalitatea face diferenţa, probabil contează cine vorbeşte, nu ce vorbeşte (n.r. zâmbeşte).

18 ani de Radio Son Reghin

Fidelitatea celor care ascultă Radio SON, este dovedită şi prin strânsa legătură dintre echipă şi colaboratori, cei din urmă venind cu o mulţime de gânduri bune.

Vreau să urez „La mulţi ani” cu ocazia majoratului Radio Son, ştiu şi cred că vine întotdeauna cu cele mai bune ştiri locale. Vă doresc numai ştiri pozitive şi să dea bunul Dumnezeu ca cele rele să nu se întâmple în zona noastră. (Dinu Dumitru Cotoi, primar comuna Batoş)

La ceas aniversar pentru dumneavoastră, la împlinirea a 18 ani de activitate, nu pot decât să urez colectivului Radio Son la mulţi ani cu bucurie şi împliniri, iar postului de radio continuitate, mulţi ani pentru ascultătorii de pe Valea Mureşului Superior, ascultat şi iubit de oamenii din zona noastră şi ne bucurăm de popularizarea evenimentelor, din zona noastră de activitate. (Lucreţia Cadar, primar comuna Deda)

Cu ocazia aniversării vă doresc să aveţi inspiraţie, mai multă informaţie, tenacitate în lucru, să vă aplecaţi asupra dorinţelor ascultătorilor, să le puneţi muzică bună şi mai ales ştiri locale şi să vă ascultăm cu plăcere mulţi ani de acum înainte. (Dan Vasile Dumitru, primar comuna Ibăneşti)

Vreau să vă doresc mulţi ani de acum înainte, să fiţi tot aşa cum aţi fost şi până acum, şi vă mulţumesc foarte mult pentru buna colaborare de care sper că ne vom bucura în continuare. (Laurenţiu Boar, primar comuna Gurghiu)

Vă felicit cu prilejul acestei aniversări, din câte îmi aduc aminte, de peste zece ani sunteţi şi în municipiul Topliţa, astăzi Rdio Son devenind cel mai ascultat post din zona noastră pentru că este conectat tot timpul la noutăţile din zonă. (Stelu Platon, primar municipiul Topliţa)

La ceas aniversar urăm postului de radio şi ascultătorilor, viaţă lungă şi multe realizări, iar angajaţilor şi colaboratorilor, multă sănătate, putere de muncă şi o activitate amplă şi de calitate. La mulţi ani Radio Son oriunde te auzi! (Mircea Mariş, primar comuna Suseni)

La aniversarea majoratului vă doresc gânduri bune şi maturitate în breasla deosebit de sensibilă a mediei. La mulţi ani! (Eremia Pop, primar comuna Chiheru de Jos)

Ascult Radio Son încă de la început. Mă bucur să văd că în Reghin există un post de radio local, Radio Son, care a rezistat pe piață atâția ani, față de alte posturi de radio locale care azi sunt și mâine nu mai sunt. La mulţi ani cu ascultători fideli, putere de muncă, realizări şi împliniri care să vă ţină în atenţia reghinenilor şi nu numai, încă mulţi ani de acum înainte. (Daniel Gliga, director S.C.Gliga Comimpex S.R.L.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*