Un nou preşedinte pentru Clubul Rotary

La finele fiecărui an rotaryan, prin principiul rotaţiei, membrii clubului îşi aleg un nou preşedinte. Clubul Rotary, districtul Reghin vine cu proiecte noi în fiecare an, scopul fiind acela de a aduce beneficii comunităţii şi de a veni în ajutorul celor care au nevoie, organizând acţiuni caritabile.

În anul 2015-2016, Clubul Rotary a iniţiat proiecte care au avut succes, printre ele se numără hipoterapia pentru copii cu dizabilităţi, promenada inimii, iar prin organizarea balului Rotary, au reuşit să strângă fondurile necesare pentru susţinerea copiilor din învăţământul preşcolar, burse de excelenţă dar şi multe altele.

An cu realizări mari pentru Rotary Reghin

Fostul preşedinte al Clubului Rotary Reghin, Mihai Badiu, a fost bucuros că a reuşit să aducă un plus comunităţii  prin acţiunile rotaryene. „A fost o experienţă extraordinară, am lucrat cu oameni interesanţi, oameni pregătiţi, dar şi cu oameni foarte ocupaţi, ca urmare am fost pus în faţa faptului să gândesc strategiile şi să le discut cu ei, mi-au dat încredere şi am acţionat foarte bine cu ajutorul lor la nivel local. Acum concluzionez că a fost un an bun, cu realizări mari, proiecte care la nivel local, iniţiate de mine şi colegii mei, au ajuns la nivel naţional pentru organizaţiile promotoare. Mă simt un om împlinit şi uşurat că am reuşit să închei un mandat sănătos” a declarat fostul preşedinte al Clubului Rotary Reghin, Mihai Badiu. Rotaryenii au un nou proiect pe care aşteaptă să-l deruleze, acesta având peste 700 de periuţe şi paste de dinţi pentru copiii din zona rurală şi urbană, proiect derulat împreună cu Rotary Mureş, Clubul Teca. Acest proiect va fi derulat acum de către noul preşedinte investit în funcţie.

„Sper să continui proiectele începute de foştii preşedinţi”

Noul preşedinte, Sorin Macarie, se bazează în noul an, pe echipa aleasă în a duce proiectele la bun sfârșit și anume secretar Daniel Gliga, trezorier Adela Oleleu şi purtător de cuvânt Ovidiu Ilisan. „Încă nu ştiu ce aşteptări să am, sper să continui proiectele începute de foştii preşedinţi şi cu ajutorul colegilor să propunem şi să ducem până la capăt noi proiecte. Una dintre definiţiile Rotary este „a servi mai presus de sine” a precizat noul preşedinte al Clubului Rotary districtul Reghin, Sorin Macarie. Noul an rotaryan începe cu o vacanţă pentru membrii clubului, urmând ca din toamnă să se ducă la bun sfârşit proiectele începute şi să se propună altele noi.

Dora PATRON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*