Învestirea noului Consiliu Local şi a primarului comunei Batoş

În conformitate cu ordinul prefectului judeţul Mureş, numărul 91 din 30 martie 2016, noul Consiliu Local al comunei Batoş are un număr de 13 consilieri. Potrivit  articolului 30, aliniatul 2, din Legea Administraţiei Publice Locale numărul 215, din 2001, cu modificările şi completările ulterioare, Ligia Gabriela Marian, consilier pentru afaceri europene a Instituţiei Prefectului Mureş, a declarat ședinţa legal constituită. În cadrul şedinţei de învestire a noului Consiliu Local şi a primarului comunei Batoş, au fost prezenţi toţi consilierii care au depus jurământul pentru noul mandat.

La Batoș, oamenii au preferat faptele, nu vorbele

Unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului a fost depunerea jurământului primarului Dumitru Cotoi, reales în 5 iunie de cetățenii comunei Batoș, care îşi doreşte noi proiecte pentru comună. „Pe lângă sărbătoarea religioasă Sfântului Petru şi Pavel este un moment important din viaţa comunităţii noastre. În ultimii ani, împreună am parcurs diferite etape din viaţa noastră, am văzut cum este mai rău, cum este mai bine, am învăţat multe lucruri şi acum am ajuns într-o nouă etapă. În urma rezultatelor de la alegeri, se pare că oamenii au preferat faptele, nu vorbele, au preferat realizările pe care nu le-au uitat şi care se văd în comuna Batoş. Procentul obţinut cred că reprezintă unitatea  de măsură a mulţumirii cetăţenilor, iar încrederea de care mă bucur mă onorează, mă obligă şi totodată mă motivează să merg mai departe. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în echipa noastră, dar le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat” a declarat primarul comunei Batoş, Dinu Dumitru Cotoi. Admiratori, prieteni, oficialităţi ale judeţului Mureş, dar şi familia, de sprijinul căreia s-a bucurat de fiecare dată, au fost prezenţi la acestă şedinţă festivă.

Ioan Gliga, viceprimar

La şedinţa festivă de învestire a Consiliului Local, un alt punct important de pe ordinea de zi s-a referit la alegerea viceprimarului. Consilierii locali ai comunei Batoș l-au propus pe Ioan Gliga, drept viceprimar al comunei, pe care l-au votat cu 11 voturi pentru și două abțineri. Ioan Gliga a obținut astfel un nou mandat de viceprimar al comunei Batoș, fapt ce îi oferă continuitate în realizarea obiectivelor propuse în colaborare cu Consiliul Local Batoș și primarul Dumitru Cotoi, colaborare benefică pentru cetățenii comunei Batoș, prin realizările avute.

Dora PATRON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*