Motoarele cuceresc orașul la Maris Fest

Motocicliștii și iubitorii muzicii rock din județul Mureș și nu numai îşi vor da întâlnire în perioada 17-19 iunie la Tîrgu Mureș, la cea de-a II-a ediție Maris Fest, locul în care caii putere vor fi lăsați să zburde, iar frumusețea lor poate fi admirată de toți cei care iubesc și în sângele lor clocotește adrenalina. Evenimentul se va desfășura pe malul râului Mureș, în zona 7 Plopi. Organizatorii evenimentului își doresc să doboare recordurile stabilite la ediția precedentă, evenimentul fiind unic în zonă.
Maris Fest  a debutat din dorința de a oferi o alternativă față de evenimentele muzicale prea uniformizate din zona mainstream, încercând să se adreseze unor segmente bine conturate și numeros reprezentate în comunitatea locală și, prin extindere, la nivel național și internațional.
În acest context, pentru a doua ediție Maris Fest, organizatorii doresc să crească festivalul din punct de vedere calitativ, cu atât mai mult cu cât tragedia de la Colectiv a ”umbrit” frumusețea muzicii rock, dar a unit puternic comunitatea iubitorilor acestui gen muzical.  ”Coalizarea comunităților de muzică rock la nivel național și local precum și revigorarea  acestui stil muzical reprezintă premisele corecte pentru continuarea la un alt nivel a obiectivelor propuse” s-a arătat printr-un comunicat de presă al organizatorilor Maris Fest.

Măsuri de prim ajutor, concursuri de măiestrie și workshop-uri
Maris Fest nu este doar un prilej pentru pasionaţii de motoare şi muzică rock de a se întâlni. În cadrul evenimentului vor avea loc concursuri de măiestrie pe două roți precum şi o serie de workshop-uri dedicate siguranţei în trafic şi acordării primului ajutor în caz de accident moto.
Concursuri: turat motor cu toba, mers încet, dus oul în linguriţă de către partener pe moto, muşcatul cârnatului din mers, aruncat mingea la tomberon din mers de către partener, băut bere din mers pe distanţă dată, recunoscut sunet motor de către partener, cea mai mare burtă, băut bere în faţa ventilatorului, tras frânghie, aruncat butoi, dat pe burtă pe linoleum, prinde găina.
De asemenea, sâmbătă, 18 iunie de la ora 13.00, va avea loc cea mai mare paradă moto din Transilvania la care sunt așteptați peste 500 de motociclişti, care vor defila pentru cei care iubesc caii putere, adrenalina și senzațiile tari, dar vor evolua totodată și pentru drepturile lor ca participanți la trafic. Punctul de plecare va fi din parcarea de la Promenada Mall.
Serile de la Maris Fest se vor încheia începând cu această ediție cu o rockotecă! Așadar, dacă iubești stilul rock, tresari de fiecare dată când auzi turația unui motor sau pur și simplu vrei să participi la un altfel de eveniment, Maris Fest este ocazia ideală! Mai mult decât atât, poți câștiga o chitară cu autografele tuturor formațiilor ce vor urca pe scena Maris Fest!

Alexandra COTOI

13041095_1034233323326107_7523652821703917764_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*