Cu cine votăm?

Campania electorală pentru alegerile locale este pe ultima sută de metri. După reguli noi, dar stricte în același timp, candidații care s-au înscris la linia de start au respectat întocmai cele scrise în lege, comunele fiind de această dată curate, fără banere stradale sau afișe lipite la voia întâmplării. Unii s-au bazat pe realizări, o altă parte pe amintiri, iar alții consideră că un nou suflu în administrațiile locale e binevenit. Rezultatele se vor vedea duminică, 5 iunie, când avem dreptul de a alege. Lupta e strânsă, orgoliile mari. Care sunt candidații care s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie în comunele arondate municipiului Reghin, aflați în Glasul Văilor.

Aceștia sunt cei care își doresc să conducă frâiele comunelor din zonă. Cine vor fi câștigătorii, veți decide dumneavoastră, în data de 5 iunie.
Cum?
Mergând la vot și exercitându-vă dreptul de a alege.
Pe cine?
Pe candidatul care v-a convins în această perioadă electorală că merită să fie alături de cetățeni, pentru cetățeni în următorii patru ani.
De ce?
Pentru că și noi putem contribui în acest fel la viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri. Pentru că avem acum ocazia de A ALEGE!

cu cine votam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*