Reghinul alege 1 din 6!

Alegerile locale se vor desfășura în data de 5 iunie, când candidații pentru funcțiile de primari, consilieri locali și județeni vor aștepta cetățenii cu drept de vot la secțiile de votare. Legile privind desfășurarea campaniei electorale s-au modificat, candidații nemaiavând voie să afișeze poze, banere, meșuri stradale sau chiar afișe electorale ca până în urmă cu ceva vreme.

Loteria primarilor va avea extragerea finală în 5 iunie 2016
Cine sunt cei 6 candidați care râvnesc la fotoliul comod de primar, precum și câteva date ce țin de apartenența politică și funcțiile deținute până acum, aflați doar din Glasul Văilor, singurul ziar care vă va prezenta în ediția următoare, toți candidații de la nivelul comunelor arondate municipiului Reghin. Până atunci însă, iată-i pe cei șase competitori electorali de la Reghin.
Maria Cocean

4670

Maria Cocean

Născută în 2 aprilie 1957, în localitatea Nadăşa, Maria Cocean s-a făcut cunoscută în Reghin prin activităţile comerciale ce le-a desfăşurat aici. În 2012 a candidat pe Colegiul 4 la Senat, unde a obţinut 6723 de voturi pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu. În cariera politică a bifat funcţia de consilier local în mandatul actual şi candidează la funcţia de primar al Municipiului Reghin din partea formaţiunii politice UNPR.

Adrian Crăciun

13147743_1194789413873157_5410330874306451379_o

Adrian Crăciun

Născut la data de 29 ianuarie 1979, Adrian Crăciun este o forţă tânără a vieţii politice reghinene, în decursul carierei sale politice ocupând funcţia de consilier local în mandatul 2008-2012. Incursiunea în viaţa politică a făcut-o alături de partidele PRM, PDL candidând în cele din urmă la alegerile din 5 iunie 2016, pentru funcția de primar al municipiului Reghin din partea formaţiunii politice PMP.
Iulius Făgărăşan

 

Iulius Făgărăşan

Iulius Făgărăşan

Născut la 13 iulie 1968, este faţa nouă a vieţii politice reghinene, preşedintele onorific al Iniţiativei Civice şi unul dintre cei mai vehemenţi protestatari împotriva construirii fabricii de clei din oraş. A trăit timp de 24 de ani în Suedia, revenind în Reghin în urmă cu patru ani. Formaţiunea politică pe care o reprezintă este PNL.
Valer Mare

Valer Mare

Valer Mare

Născut în 23 martie, 1952, Valer Mare a fost liderul organizației județene PRM Mureș. Candidează pentru funcția de primar al municipiului Reghin pentru că vrea o altfel de administrație, în care să dovedească faptul că poate să facă cu bani puțini ceea ce alții nu au făcut cu bani mulți. Formațiunea politică pe care o reprezintă la alegeri este PRU.
Nagy Andras

Nagy Andras

Nagy Andras

Născut în Municipiul Reghin, la data de 26 iunie 1958, inginer de profesie, Nagy Andras a ocupat funcţia de primar al Municipiului Reghin timp de două mandate, iar cea de viceprimar un mandat. În decursul carierei sale politice, ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, a bifat şi funcţia de consilier local. De la începutul carierei politice a fost fidel formaţiunii politice pe care şi acum o reprezintă, UDMR.
Maria Precup

Maria Precup

Maria Precup

Născută în comuna Petelea, la data de 1 ianuarie 1955, economista Maria Precup este prima femeie ce ocupă funcţia de primar al municipiului Reghin. În timpul carierei sale politice, a ocupat atât funcţia de consilier local al municipiului cât şi cea de viceprimar, timp de un mandat. Maria Precup se află la a treia candidatură pentru funcţia de primar, aceasta ocupând din 2012 funcţia de edil al municipiului. Formaţiunea politică pentru care şi-a depus candidatura pentru alegerile locale din 2016 este PSD.

Laura PAŞCAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*