Un PitBull şi două CD-Playere ridicate în urma unor percheziţii în Reghin

 

Un câine din rasa Pit Bull şi două CD-Playere au fost ridicate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurate astăzi, 12 mai a.c., în municipiul Reghin.

 

La data de 12 mai 2016, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Reghin au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane, unde erau indicii că s-ar afla bunuri provenite din furturi. Persoana la domiciliul căreia s-a efectuat percheziţia a declarat poliţiştilor că bunurile identificate ar fi fost achiziţionate de la un tânăr, de 17 ani, din Reghin.

Din cercetările efectuate a reieşit că, trei tineri, de 14, 17 şi 26 de ani, din Reghin ar fi pătruns în noaptea de 08 spre 9 mai în două autoutilitare parcate pe strada Dumbravei, din localitate şi ar fi sustras două CD-Playere  şi un rucsac, în care se aflau produse alimentare. Totodată, s-a stabilit că cele trei persoane, ar mai fi sustras un câine periculos, din rasa Pit Bull, în vârstă de 1 an şi jumătate, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2016, din curtea unei locuinţe, situate în Reghin.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 24.000 de lei a fost recuperat şi restituit integral persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate cu cele trei persoane în calitate de suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*