Concurs „Mureş Open” organizat de CJ Mureş

Concurs de dezbateri organizat de Consiliul Județean Mureș

Consiliul Județean Mureș organizează concursul de dezbateri intitulat “Mureș Open”, în cadrul Programului Național “Săptămâna altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Competiția va avea loc marți, 19 aprilie 2016, între orele 10.00 – 15.00 la Sala Mică a Palatului Culturii din Tîrgu-Mureș. Linia de start va reuni şase echipe a câte trei vorbitori, elevi ai claselor a X-a, a XI-a și a XII-a, din Tîrgu Mureș. Concursul va începe la ora 10.30 cu trei runde preliminarii în care echipele se vor înfrunta pentru a accede în finală. Cele trei runde se vor desfășura în Sala Mică a Palatului Culturii, Sala de Protocol a Palatului Administrativ și Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Mureș (etaj 3). Finala concursului “Mureș Open” se va disputa în Sala Mică a Palatului Culturii, de la ora 13.00.

Debate-ul este o formă structurată de dezbatere educaţională, compusă formal din echipe cu un număr egal de membri. Aceştia sunt puşi în situația de a pune în valoare „pro” şi „contra” argumente diferite pentru ambele faţete ale unor chestiuni asupra cărora oamenii, deşi bine intenţionati, pot fi în dezacord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*