Pe locuri, fiţi gata de de cea de a X-a ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins”

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureş  organizează  vineri, 22 aprilie 2016, cea de a X-a ediţie a Concursului de Pescuit „Fir Întins”, care se va desfăşura pe Lacul Voivodeni.

Obiectivul principal al competiției este apropierea tinerilor şi studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber şi de a se relaxa. Se va pleca la ora 8.00 din parcarea Casei de Cultură a Studenţilor Tîrgu-Mureş, iar întâlnirea participanţilor la Lacul Voivodeni va avea loc la orele 8.30 dimineaţa.

Pescarii îşi vor arunca undiţele în apă începând cu ora 10 dimineața timp de 180 de minute. După efectuarea tragerii la sorŢi, care va avea loc la ora 9.30, concurenții ocupă locurile la stand şi au la dispoziție aproape 30 de minute timp de pregătire, în care sunt permise: pregătirea uneltelor şi a accesoriilor de pescuit, pregătirea nadelor şi a momelilor, sondarea apei cu undițele de care dispune concurentul, orice altă activitate în vederea organizării locului de pescuit. După terminarea concursului, orele 13.00, va avea loc cântărirea peştilor, afişarea rezultatelor şi premierea câştigătorilor cu diplome şi materiale specifice de pescuit. Concursul este dedicat atât tinerilor cât şi studenților, persoane cu vârsta  între 18 şi 35 de ani şi credem că este necesară desfășurarea acestui eveniment deoarece studenŢii au nevoie de cât mai multe momente  recreative. Regulamentul şi fișa de înscriere a concursului pot fi solicitate printr-un  e-mail cu subiectul – „Concurs de pescuit” la adresa ccs.targumures@mts.ro sau direct la sediul CCS Mureş.  Data limită pentru înscrieri este 21.04.2016. Programul concursului : ora 8:30   – întâlnirea participanților la lac, ora 9:30     – tragerea la sorţi – intrarea în standuri şi pregătirea ora 10:00 – începe pescuitul ora 13:00 – încetarea pescuitului. Cântărirea – ora 14:00 – afişarea rezultatelor; Premierea – ora 14:30. Condiţie de participare : student sau persoană până în 35 de ani. Relaţii la tel.: 0265.216066. (R.M.)

afis jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*