Soós Zoltán a început strângerea semnăturilor

În data de 7 aprilie, Soós Zoltán, a început strângerea semnăturilor pentru candidatura la Primăria Târgu-Mureş în cartierul Dâmbul Pietros. La eveniment au fost prezenţi: președintele UDMR Mureş – Brassai Zsombor, viceprimarul Peti András, preşedintele şi vicepreşedintele PPMT Târgu-Mureş, Jakab István şi Portik Vilmos. La faţa locului, candidatul Soós Zoltán a precizat: “Fac asta pentru că sunt convins că după 16 ani, în sfârşit avem o şansă reală de a elibera împreună oraşul. Târgu-Mureş trebuie eliberat din impas, de relaţiile politice misterioase, trebuie să scăpăm de puterile care intoxică coexistența etnică. Sunt conştient de faptul, că doar dacă ne unim forțele, cu toţi cei care doresc schimbare vom reuşi.” Candidatul a mai adăugat, dezvoltarea Tîrgu-Mureşului de ani de zile s-a oprit. În ultimele două decenii aproape 25 de mii de persoane au părăsit oraşul. În lipsă de perspective în principal tineri se mută de aici.

Soós Zoltán a mai accentuat: „În loc de promisiuni răsunătoare, să găsim împreună cele mai bune soluții. Schimbare. De asta are nevoie Târgu-Mureş. Aşa aş putea însuma într-un cuvânt şi esenţa programului meu. Nu vă promit minuni, doar muncă cinstită. Cu multă dăruire să redăm împreună şansa Tîrgu-Mureşului.” Candidatul a mai subliniat şi importanţa activității voluntarilor, deoarece ei sunt aşa zis „glasul schimbării”.

Împreună suntem o echipă puternică. Din acest motiv contez pe susţinerea tuturor. Sunt convins, că zi de zi vom fi mai mulţi care vor schimbare. Cei care se aliază pentru această schimbare şi vor da vestea şi altora. Acum este şansa noastră. După 16 ani, şansa de a schimba, o avem în mâinile noastre. După 16 ani putem elibera oraşul de puterile care ne-au otrăvit atâta timp, şi de domnia oportunităților ratate. Cei care vor schimbare să mi se alăture. Împreună să eliberăm oraşul.” a precizat în încheiere Soós Zoltán.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*