100 de poliţişti s-au distrat de „Ziua Poliţiei” la Reghin

DSCF1590 (Small)Politiştii reghineni după ce au sărbătorit în ţinuta de gală „Ziua Poliţiei Române” la sediul instituţiei în 25 martie, şi-au pus uniformele de serviciu în cui pentru a marca evenimentul şi alături de soţii, în 26 martie la restaurantul „Marion Pădurea-Rotundă”. Circa 100 de poliţişti activi, în rezervă şi personal contractant au chefuit de „Ziua Poliţiei”, instituţie care la Reghin funcţionează încă din 1840. De data aceasta nu au sosit la faţa locului cu câini dresaţi şi maşini speciale, ci cu soţiile sau iubitele lor. Deschiderea a fost făcută de fostul comandant al Poliţiei Reghin, Vasile Oltean, care timp de 8 ani a fost la cârma instituţiei. Acesta a adus mulţumiri Primăriei Municipale, Consiliului Local şi tuturor instituţiilor statului cu care colaborează Poliţia Reghin şi le-a transmis colegilor săi un mesaj „Ţin să vă mulţumesc din suflet pentru prezenţa dumneavoastră la această manifestare şi vă adresez un binemeritat „La mulţi ani”, tuturor celor care au îmbrăcat haina Poliţiei Române, ofiţeri, subofiţeri, agenţi, personal contractual, activi sau în rezervă. Să nu uităm nicicând acest veşmânt profesional pe care l-am avut sau pe care îl aveţi şi vă mulţumesc încă odată pentru aportul la imaginea Poliţiei Române”. Muzica populară a fost asigurată de interpreta de muzică Mihalela Botoş Lateş, împreună cu formaţia condusă de Puiu Râmba, în timp ce la muzica uşoară, ştafeta distracţiei a fost preluată de energicul Dj, Florin Moldovan care a ridicat poliţiştii de la mese, demonstrând aptitudini de adevăraţi dansatori atât pe acorduri de dance şi house cât şi pe învârtite şi sârbe populare.

Maria Precup „Sunt foarte mândră de ceea ce faceţi şi de calitatea oamenilor care lucrează în această instituţie”

Printre ofiţerii activi care au răspuns prezent la petrecerea ocazionată de „Ziua Poliţiei” amintim pe subcomisarul Cristian Muntean, adjunctul Poliţiei Municipiului Reghin, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Reghin, comisar Flaviu Danciu, inspectorul Dorin Nicolae Boier, agentul principal Mihaela Stanciu de la Poliţia de Proximitate Reghin, însă nu au lipsit de la chef nici rezerviştii. Printre cei mai joviali şi lipsiţi de prejudecăţi, amintim pe Parfente Rujoi, fost comandant al Poliţiei Reghin în perioada 1 martie 1987 – 1 martie 2004, fostul comisar Vălean Pompei sau colonelul Pop Zaharie. De la eveniment nu a lipsit nici edilul municipiului Reghin, Maria Precup care a declarat că este onorată să fie prezentă în mijlocul poliţiştilor.

DSCF1549 (Small)

„Pentru că se apropie mandatul meu de sfârşit vreau să vă spun că nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eraţi dumneavoastră. Faptul că am fost femeie probabil că m-a făcut să simt nevoia să îmi luaţi de pe umeri toate greutăţile şi am fost mândră întotdeauna de această instituţie. Am fost legată sufleteşte şi instituţional şi chiar dacă gurile rele şi răutăcioşii spun: Unde e Poliţia?, gradul de infracţionalitate a crescut, nu este siguranţă pe stradă”, niciodată nu am simţit acest lucru. Dar tocmai pentru că nu vă vedeţi se văd rezultatele şi vreau să vă felicit şi vă mulţumesc şi să ştiţi că sunt foarte mândră de ceea ce faceţi şi de calitatea oamenilor care lucrează în instituţie şi foarte tristă că este numărul efectivelor atât de mic” a precizat Maria Precup. În final subcomisarul Cristian Muntean, adjunctul Poliţiei Municipiului Reghin, le-a făcut o urare colegilor şi cetăţenilor reghineni „Le transmit tuturor colegilor mei un călduros, La mulţi ani, sănătate, putere de muncă şi multe împliniri atât pe plan profesional cât şi familial. Iar pe cetăţenii municipiului vreau să îi asigur de toată bunăvoinţa şi încrederea noastră în rezolvarea problemelor acestora”

DSCF1603 (Small)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*