Vasile Gliga: ”discuţiile cu oamenii mă încarcă cu energie”

20160301_155438 (Small)Cu doar trei luni înainte de alegerile locale, care dau startul unui an electoral dificil și încărcat de provocări, PSD Mureş trasează ultimele detalii în listele candidaților pentru Primării și Consilii Locale. Preşedintele PSD Mureș, deputatul Vasile Gliga, a transmis un mesaj tuturor celor care doresc să se implice pentru binele comunităţii din care provin, dar şi celor care doresc să se implice în politică pentru social-democraţie.

La nivel naţional s-a constatat că, de fapt, electoratul s-a schimbat, persoanele în vârstă sunt mai puține, cei care vin la vot au alte cerinţe, au altă viziune, mulţi dintre ei au fost prin străinătate, vin cu alte perspective, mulți îşi doresc să promoveze, motiv pentru care partidul este deschis. Pe lângă faptul că partidul e deschis pentru tineri, e deschis și pentru o discuție cu cei care nu sunt membri de partid și, practic, acest lucru se va vedea în întocmirea listelor de candidaţi, unde nu e obligatoriu să fii membru vechi, important e să fii bine văzut în electoratul căruia te adresezi. La țară trebuie să fii gospodar sau profesor, eu aș spune chiar și preotul s-ar putea implica, e un om care e recunoscut că poate să facă ceva pentru alegători, care dă speranţă, exact ceea ce avem nevoie”.

Deputatul Vasile Gliga spune că schimbarea ar trebui să se facă inclusiv la nivel de mentalitate.

E important să gândim pozitiv, să luăm tot ce au lăsat bun cei dinaintea noastră, să continuăm şi să promovăm calităţile românilor, să îi îndemnăm spre unitate, nu ca acum, când asistăm la un conflict permanent între români, între clasele sociale, muncitori și patroni, profesori și elevi, tineri și bătrâni.

Aici este și rolul nostru, al aleşilor locali și al parlamentarilor. Să avem deschiderea şi plăcerea de a lucra cu oamenii și de a-i asculta, iar cea mai mare calitate pe care o are un ales este puterea de a asculta, pentru că atunci când ia decizii trebuie să îi aibă în vedere pe toţi oamenii, indiferent de pregătire, care îi dau o imagine de ansamblu și corectă a ce se întâmplă în realitate”, a declarat Vasile Gliga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*