Gliga TV devine Ardeal TV

111-59 (Small)Postul de televiziune locală GligaTV se va transforma în viitorul apropiat în postul de televiziune regională Ardeal TV. Motivul care a stat la baza acestei decizii a conducerii GligaTV o reprezintă solicitările telespectatorilor şi a operatorilor de cablu din judeţele Sibiu, Bistriţa Năsăud, Cluj, Harghita şi Mureş de a introduce în grila lor de programe şi postul de televiziune GligaTV “Având aceste solicitări din partea telespectatorilor şi a furnizorilor de programe tv, cunoscând totodată puterea de muncă a echipei de profesionişti care realizează emisiunile GligaTV, am decis că e momentul pentru a trece mai departe, pentru a creşte pe piaţa media şi atunci am hotărât că e momentul oportun de a ne prezenta în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului cu un nou proiect: Ardeal TV. Nu e o televiziune nouă, echipa rămâne aceeaşi, cu menţiunea că vom avea colaboratori din cele cinci judeţe în care va emite Ardeal TV” a declarat pentru Glasul Văilor Daniel Gliga, fondatorul şi acţionarul majoritar al televiziunii.

Ardeal TV – etalon media pentru Ardeal

Ardeal TV, postul regional de televiziune cu sediul în Reghin emite deja în cele cinci judeţe, chiar şi în câteva localităţi din judeţul Alba, în cadrul emisiunilor fiind realizate producţii în care se regăsesc oameni reprezentativi pentru aceste zone. Numele de GligaTV era specific pentru zona în care emitea televiziunea la început, dar odată cu trecerea timpului, televiziunea a evoluat foarte mult, şi de la 32 de localităţi în care se vedea GligaTV, iată că în şase ani au reuşit performanţa de a intra în casele telespectatorilor din peste 260 de localităţi, din şase judeţe.

DSC_6431-e1440488423509 (Small)

Daniel Gabriel Gliga este actionarul principal al Gliga TV cu 90% procente din afacere

 

Membrii C.N.A. au fost încântaţi de proiectul nostru, precizând că vom deveni etalonul Ardealului din punct de vedere media. Şi aşa va fi, deoarece devenind regional, Ardeal TV va acoperi mult mai bine zona de emisie din cele cinci judeţe, prin faptul că operatorii de cablu sunt obligaţi să preia Ardeal TV în grila lor de programe” a mai adăugat Daniel Gliga.

Unanimitate de voturi pentru Ardeal TV

Proiectul Ardeal TV a fost prezentat în faţa membrilor C.N.A. în data de 23 februarie, iar în urma prezentării acestuia, membrii C.N.A. au votat cu unanimitate de voturi ca Gliga TV să devină Ardeal TV, cu aria de emisie în cinci judeţe Mureş. Harghita, Cluj, Bistriţa Năsăud şi Sibiu, iar studioul secundar amenajat tot în municipiul Reghin să fie autorizat. În ceea ce priveşte grila de program a postului, Daniel Gliga a precizat că „am prezentat C.N.A.-ului grila GligaTV, cu câteva modificări, iar de acum înainte Ardeal TV va prelua această grilă de emisiuni, care vor prezenta ceea ce a făcut GligaTV cu succes în aceşti ani, şi anume promovarea adevăratelor valorilor. Vom încerca să readucem Ardealului renumele pe care l-a avut în trecut prin tradiţii şi obiceiuri specifice zonei. Ne vom axa pe promovarea specificului zonal, dar nu vom lăsa deoparte celelalte domenii, agricultura, educaţia, administraţia locală sau sănătatea. Nu am schimbat politica vechiului post GligaTV, am rămas aceiaşi, doar că acum vom fi Ardeal TV, televiziunea regională a Ardealului”.

Promovarea prin Ardeal TV

Pe lângă emisiunile în care vor fi prezentate telespectatorilor tradiţiile specifice Ardealului, meşteşugurile pe cale de dispariţie din zonă, dar şi realizările în materie de administraţie locală, Ardeal TV are în grila de program şi emisiuni prin intermediul cărora vor fi promovaţi tineri talentaţi în diverse domenii. La Ardeal TV se difuzează videoclipuri de muzică populară din zona Ardealului, pentru a oferi şansa tinerilor talentaţi în domeniul muzicii populare să se promoveze. Totodată, micii intreprinzători şi firmele din zonă care doresc să-şi promoveze produsele, vor putea face acest lucru prin intermediul Ardeal TV, atât în cadrul emisiunilor cu specific cât şi prin intermediul reclamelor tv.

Ardealul în direct

SIGLA ARDEAL TV

Investiţia de până acum în proiectul Ardeal TV – Gliga TV este de peste 120.000 de euro, cuantificaţi în dotarea tehnică a noului studio autorizat, întregirea parcului auto şi promovarea noului brand, dar investiţiile nu se opresc aici. Postul de televiziune regională Ardeal TV va implementa un proiect prin care vor fi montate camere video live în punctele cheie din judeţele în care emite, unde telespectatorii vor putea urmări imagini însoţite de informaţii utile din judeţele lor.

www.ardealtv.ro

Postul regional de televiziune Ardeal TV vizează toate categoriile de telespectatori, în grila de program regăsindu-se emisiuni cu adresabilitate tuturor categoriilor de vârstă, atât din ţară, cât şi din străinătate, în curând fiind lansat şi site-ul oficial al televiziunii www.ardealtv.ro, unde internauţii vor avea ocazia să urmărească online producţiile Ardeal TV, dar şi transmisiunile în direct ale evenimentelor importante din aria de emisie a Ardeal TV.

De acum cu Ardeal TV, lumea e aproape de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*