Mişcare pentru sănătate pe noul teren de fotbal din Suseni

În tot mai multe comune, administraţia locală încearcă să pună la dispoziţia locuitorilor cât mai multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. În ceea ce priveşte partea sportivă, Primăria comunei Suseni a dorit să le ofere locuitorilor un mediu optim pentru a juca fotbal sau a practica alte sporturi. Astfel a luat viaţă un teren de fotbal realizat în curtea şcolii generale, fapt pentru care, administraţia locală a pregătit un moment festiv de inaugurare.

Locuitori din Suseni, copii însoţiţi de părinţi, conducerea şcolii generale, cadre didactice, consilieri locali în frunte cu preotul din localitate şi primarul Mircea Mariş, au luat parte la deschiderea oficială a acestui teren. Evenimentul a fost marcat prin tăierea panglicii inaugurale, precedat de ceremonia de sfinţire a terenului de fotbal sintetic.

DSC_0083 (Small)

Este într-adevăr o zi importantă pentru comunitatea din Suseni pentru că inaugurăm terenul de fotbal din curtea şcolii. O investiţie remarcabilă pentru noi, locuitorii comunei. Lucrările au început în vară, n-am reuşit să le finalizăm până la începerea anului şcolar, le-am terminat acum, fapt pentru care am organizat acest eveniment. Toată lumea a aşteptat acest teren atât copiii cât şi cei vârstnici. Un teren binevenit, necesar pentru locuitori” a precizat Mircea Mariş, primarul comunei Suseni.

Primii jucători de fotbal şi-au făcut deja simţită prezenţa, deşi timpul nu a fost tocmai unul favorabil pentru a bate mingea. Valoarea investiţiei a fost de aproximativ 180.000 de lei, realizată din bugetul local. Terenul de fotbal este dotat cu nocturnă, pentru a asigura jocul până la orele târzii ale serii.

DSC_0086 (Small)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*