Săptămână plină de evenimente la Reghin

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în această săptămână, 7 – 13 decembrie 2015 la mai multe evenimente organizate de instituţiile de cultură din municipiu.

Miercuri, 9 decembrie Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” găzduiește de la ora 10:00 concursul de colinde organizat de Grădinița ”Emanuel”, ce se arată a fi un proiect inedit pentru copii. Organizatorii spun că „ne-am propus prin acest proiect, să trezim în inimile copiilor și a tuturor participanțiilor farmecul de odinioară al acestor sărbători. Dorim să fim cu toții mai aproape de Pruncul umil, care s-a născut în ieslea din Betleem, să îi aducem închinare și cinste prin vocile curate ale copiilor. Ne propunem să aducem în atenţia copiilor minunea Betleemului, evenimentul măreț al naşterii Mântuirtorului, Cel care a adus lumii atâta bucurie, atâta iubire, atâta frumusețe şi mântuire pentru neamul omenesc”.

Tot miercuri, dar de data asta la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” are loc de la ora 18:00 concertul de colinde și cântece de iarnă al Corului ”Armonia” din Constanța.

Joi, 10 decembrie Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează de la ora 18:00 activitatea cultural-artistică ”Bucuria Nașterii Mântuitoare” în colaborare cu Primãria municipiului Reghin si Consiliul Local.

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 19:00 spectacolul de teatru „Szalkak” prezentat de Teatrul Național ”Tîrgu-Mureș”.

Vineri, 11 decembrie, de la ora 10:00 Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” este gazda activităţii ”Poveste de Crăciun” – Pe tărâmul poveștilor în timp ce la Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” de la ora 18:00 are loc concert de muzică rock în limba maghiară ”Rock în Reghin”.

Tot vineri, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 16:00 festivalul județean de colinde și obiceiuri străbune, ediția a II-a – HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L !

Sâmbătă, 12 decembrie Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” organizează de la ora 15:00 festivalul Kemeny Janos”, ediția a VII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*