TNL aduce Moşul în Casa ta

În prag de sărbători, tot mai multe persoane doresc să întindă o mână de ajutor celor nevoiaşi. Cum sărbătorile se apropie, Tineretul Naţional Liberal din Reghin (TNL) a lansat o campanie intitulată “TNL aduce Moşul în casa ta”. “Aceasta se adresează tuturor reghinenilor cu sufletul deschis, care în preajma sărbătorilor de iarnă sunt dispuşi să ofere o bucăţică din sufletul lor, spre a aduce un zâmbet pe buzele copiilor care nu au oportunitatea de a se bucura de magia Crăciunului” spun organizatorii.
Campania “TNL aduce Moşul în casa ta” îşi propune să le aducă acestor copii puţină fericire, pe care cu siguranţă o merită şi se desfăşoară în perioada 7 decembrie – 24 decembrie 2015.
Cum puteţi ajuta?

Alăturându-vă acestei campanii, puteţi ajuta, donând mici atenţii. Donaţiile vor fi adunate de către voluntarii TNL Chiciudean Amanda si Ordog Attila, care se ocupă de colectarea cadourilor donate. De menţionat faptul că pe lângă dulciuri şi jucării, puteţi dona şi rechizite, TNL Reghin fiind un susţinător al educaţiei.

“Această iniţiativă a venit din rândul membrilor TNL Reghin, a fost o idee îmbrăţişată şi de organizaţia de seniori PNL Reghin, care au fost încântaţi de acest gest faţă de familile care merită un zâmbet în această perioadă a Crăciunului. În principiu donaţiile sunt sub formă de jucării, haine, bineînţeles toate acestea într-o stare foarte bună. Dulciuri, alimente neperisabile şi cam tot ce poate fiecare dona, încât să aducem spiritul Crăciunului în cât mai multe case. Lucrurile donate vor ajunge la oameni care se vor bucura de ele, oameni care din diferite motive sunt într-o situaţie mai puţin fericită. Avem deja câteva familii la care ne-am gândit, dar în funcţie de ce vom primi ca donaţii vom putea spune câte persoane se vor putea bucura de Moş” a declarat Ionuţ Cengher, preşedintele TNL Reghin.
Persoana de contact:
Ordog Attila Lorand: 0762 674 887
Chiciudean Amanda: 0753 566 985

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*