Supraveghere video pentru siguranţa cetăţenilor

„În comuna Breaza numai cine nu vrea, nu munceşte” spune primarul Gheorghe Chira. Tocmai din acest motiv, edilul demonstrează prin fapte locuitorilor că nu se lasă şi continuă proiectele care să modernizeze comuna şi să aducă confort cetăţenilor.

Pe lista de proiecte bifate, se pot evidenţia două proiecte mari care sunt trecute la realizări tot în acest an. Primul ar fi sistemul public de iluminat. „Cred că suntem printre puţinele comune care am implementat un iluminat public unde există lampă cu led pe fiecare stâlp din cele trei sate aparţinătoare comunei. La începutul modernizării sistemului de iluminat, aveam în jur de 300, acum am montat 520 de lămpi. Ca şi consum cred că luna noiembrie va fi luna în care vom face diferenţa de consum la iluminatul public” spune Gheorghe Chira.

Un alt proiect de importanţă pentru comună este montarea camerelor de supraveghere. 25 de camere de supraveghere vor fi montate în localităţile Breaza, Filpişu Mic şi Filpişu Mare, această realizare dorindu-se să vină în spijinul cetăţeanului.

Aşa că, cei care vor să încalce legea trebuie să ştie că administraţia locală le vine de hac prin instalarea camerelor de supraveghere, atât pe raza comunei, cât şi pe la fiecare intrare şi ieşire din localităţi. „Va exista bineînţeles chiar şi un dispecerat unde poliţia şi persoanele abilitate pot veni să le vadă pentru că înregistrarea este păstrată timp de 30 de zile. Sunt camere performante care, zic eu, vor estompa furturile pe raza comunei”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*