Centru de Informare turistică la Reghin

 

Cu siguranţă mulţi dintre noi am observat în centrul municipiului aproape de florărese, o zonă împrejmuită, unde se ridică o clădire. Este vorba despre un Centru de Informare Turistică pentru care consilierii locali au aprobat un proiect pentru înfiinţarea acestuia cât şi pentru aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare.

„Am văzut că există în organigramă patru posturi, dar nu sunt trecute studiile cerute. Propun ca din acestea două să fie cu studii superioare în domeniul turismului pentru că la Universitatea „Babeş Bolyai” este secţie de turism şi tineri care au terminat aşa ceva. Şi să cunoască o limbă străină obligatoriu” a fost amendamentul consilierului Aszalas Gavril la acest proiect.

Acest Centru de Informare face parte dintr-un proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 – “Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii activităţii României ca destinaţie turistică”.

Prin înfiinţarea Centrului, se urmăreşte creşterea gradului de atractivitate a municipiului prin punerea în evidenţă şi valorificarea patrimoniului natural, istoric şi cultural, având ca scop creşterea numărului de turişti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*