Oameni frumoşi şi poveştile lor la o nouă conferinţă 11even

Puterea exemplului este una din cele mai puternice forme de motivare ale omului, de preluare a unor obiceiuri pozitive. Am învăţat asta încă din şcoala generală, în cadrul nuvelei “Popa Tanda” de Ioan Slavici. Cu acest gând, voluntarii JCI Tîrgu Mureş, organizează în luna noiembrie, o nouă conferinţă 11even, în cadrul căreia sunt invitaţi 11 persoane pe care le dăm ca exemplu pozitiv în societate. Speakerii vor vorbi, fiecare timp de 11 minute, iar tema evenimentului este “Oameni frumoşi şi poveştile lor”. În cadrul discursurilor se va pune accent pe experienţe de viaţă, oameni, modele, informaţii  şi idei.
În cadrul evenimentelor 11even sunt prezenţi în acelaşi spaţiu, persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite cu oameni aflaţi în căutare de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională.
De menţionat faptul că evenimentul este unul caritabil, jumătate din banii obţinuţi urmând a fi donaţi  către Asociaţia Împreuna Pentru Copiii cu Cancer”.
Speakerii acestei ediţii sunt: Cornel Marian Hoza – Antreprenor, Preşedinte Beard Brothers, Hedi Hoka – Psiholog, Ioan Sabău Pop – Prof. Univ. Dr. Emerit, Gabriela Farczadi – Laborant biolog, Baghiu Maria Despina – Profesor doctor în pediatrie, cu supraspecializare în oncologie pediatrică, Simona Ciff – Psiholog, Vizi Imre –  Muzician, Victor Miron – Cărţile pe faţă, Dan Masca – Antreprenor, Cora Muntean – Jurnalist, Octav Russu – ortoped
Evenimentul are loc în data de 14 noiembrie, ora 10.00 la Hotel Grand. Biletele sunt 30 de lei pentru studenţi, 50 de lei normal, 100 de lei VIP (include sesiune de networking după eveniment împreună cu speakerii) şi se pot achizitiona accesând pagina de facebook a 11even sau  pagina de facebook a JCI Tîrgu Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*