Târg de nunţi la Restaurantul Monte Carlo

Dacă ai spus DA, de acum începe adevărata distracţie. După aceste emoţii a venit timpul să te aduni şi să începi alături de partenerul tău să vă gândiţi la detaliile legate de nuntă. Vestea bună este că odată cu toamna, se organizează evenimente ce vă uşurează munca şi vă mai reduce din alergatul după diverse lucruri trecute pe listă.

În perioada 6 – 9 noiembrie restaurantul Monte Carlo din Reghin este gazda unui târg de nunţi, aflat la prima ediţie. Târgul va unii 23 de firme din domeniul organizărilor de nunţi, care vă vor sta la dispoziţie cu diverse idei pentru ziua cea mare.

Spectacol de artificii

Aşadar, cei care doresc să-şi unească destinele în viitorul apropiat, pot participa la acest târg unde vor găsi o locaţie ce oferă un stil aparte, eleganţă şi calitate nunţii voastre.

Veţi găsi aici şi oferte de vestimentaţie, verighete, invitaţii, sonorizare, ornamente, servicii foto-video, prăjituri etc. „Avem invitaţi din diferite domenii ce ţin de organizarea unei nunţi, de la decoruri, buchete de mireasă, DJ, la nelipsitele rochii de mireasă şi bineînţeles costume de mire pentru că tebuie să avem grijă şi de miri. Toţi furnizorii de servicii care participă sunt profesionişti, fiind aleşi cei mai buni, unde fiecare vine cu oferte pentru mirii anului 2016. Vom organiza şi o tombolă, iar vineri seara cei prezenţi vor avea parte de un foc de artificii” a declarat Larisa Blaga, manager restaurant.

Bineînţeles că cei ce vor trece pragul restaurantului Monte Carlo pentru acest târg au parte de multe surprize şi chiar oferte din partea firmelor participante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*